Egyébként itt a Tisza, meg a Körös itt folyik be, az egy komoly üdülőtelep, meg szép is. A talin a szokásos lesz, metálzene, lerészegedés, felvonulás.
Én biztos kimegyek.
Gondolkozok rajta, mert szeretnék belátható időn belül egy alföldi kört megejteni. Mondjuk a szentesi buli érdekel a legkevésbé.
De még nagyon képlékeny a dolog.
láttam már a sós ügynököt is. mindkettő tetszett. Én nem figyelek ilyeneket rajta. full. hihetetlen az egész.
igazából a fordulatok, a vicces részek, és az akció együtt tetszett.
amiatt most az új halálos iramban is tetszett.
azt a múlt héten néztük a moziba.
Láttam pár hete. Azért nem olyan "mocskosjó" kicsit kivénhedtek már, de nézhető.
Nekem hihető karakter csak a KGB-s volt, az öreg gyilkosnő egy vicc, bruszi is kicsit öreg már, hogy elintézzen 1 csapat kommandóst
Ha teccenek az ilyesmik, inkább nézd meg a Salt ügynök-öt, abban kevesebb baki van.
Betettem a szentesi talit az események közé.
Egyébként itt a Tisza, meg a Körös itt folyik be, az egy komoly üdülőtelep, meg szép is. A talin a szokásos lesz, metálzene, lerészegedés, felvonulás.
Én biztos kimegyek.
De még nagyon képlékeny a dolog.
Ráadásul fizu is csak utána való héten lesz.
Komoly kárt tennél magadban ha arra a napra gondolnál amikor eszedbe jutott hogy neked ez kell, mikor hozzá kellene nyúlni a blokkhoz.
Cakát !
igazából a fordulatok, a vicces részek, és az akció együtt tetszett.
amiatt most az új halálos iramban is tetszett.
azt a múlt héten néztük a moziba.
Nekem hihető karakter csak a KGB-s volt, az öreg gyilkosnő egy vicc, bruszi is kicsit öreg már, hogy elintézzen 1 csapat kommandóst
Ha teccenek az ilyesmik, inkább nézd meg a Salt ügynök-öt, abban kevesebb baki van.