Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössssz

Betettem a szentesi talit az események közé.

Egyébként itt a Tisza, meg a Körös itt folyik be, az egy komoly üdülőtelep, meg szép is. A talin a szokásos lesz, metálzene, lerészegedés, felvonulás.
Én biztos kimegyek.
Gondolkozok rajta, mert szeretnék belátható időn belül egy alföldi kört megejteni. Mondjuk a szentesi buli érdekel a legkevésbé.
De még nagyon képlékeny a dolog.

Ráadásul fizu is csak utána való héten lesz.
Ja igen,szerdán vizsgázol elméletből!
Ha minden igaz én már hétvégén a gyakorló pályán vagyok
Hétvégén Szentesen van találkozó,ha nem esik megyek.Jön még valaki?
Látod nekem mindent látó szemem van hogy kitaláltam hogy volt valami gebasz
Itt a cégnél is van egy,de nem használják,ezen tolólap van.
Itt vagyok,a zsírcsomagoló gépen volt csőtörés,de net se volt eddig,újabban szombat délelőttől hétfő reggelig kikapcsolják itt a cégnél.
Nem a VF hanem a az előre rakott lábtartó egyenes széles kormány ahogy kinéz az most tetszik enyémből is lehetne
Facebookon írta hány új ismerőst szereztél és megnéztem az új csajokat a régieket már untam
Gyulám elaludtál? Leállt a gépsor nem tudnak szalámit csinálni
jó reggelt
de ez olyan jó kis turásitottra van szabval Tetszik az elsö lábtarto helye
Ja majd elfelejtettem nem kell semmi
VF.
Komoly kárt tennél magadban ha arra a napra gondolnál amikor eszedbe jutott hogy neked ez kell, mikor hozzá kellene nyúlni a blokkhoz.
na húzok szunyálni, mert este van, holnap pedig reggel lesz, és meló lesz.
Cakát !
láttam már a sós ügynököt is. mindkettő tetszett. Én nem figyelek ilyeneket rajta. full. hihetetlen az egész.
igazából a fordulatok, a vicces részek, és az akció együtt tetszett.
amiatt most az új halálos iramban is tetszett.
azt a múlt héten néztük a moziba.
Láttam pár hete. Azért nem olyan "mocskosjó" kicsit kivénhedtek már, de nézhető.
Nekem hihető karakter csak a KGB-s volt, az öreg gyilkosnő egy vicc, bruszi is kicsit öreg már, hogy elintézzen 1 csapat kommandóst
Ha teccenek az ilyesmik, inkább nézd meg a Salt ügynök-öt, abban kevesebb baki van.
megnéztük a RED című filmet. Most lett vége. Mocskos Jó! Ha tehetitek nézzétek meg.