Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyé
Szia.az egyik úszóház tömitést kel kicserélni aztán mehet vissza szerdán.
Mentem délutánra.
Hát ha menni kell akkor menni kell. Csak a jogsi legyen meg akkor eladom a motort és veszek valami kicsi 1 hengerest és megpróbálok elmenni futárkodni.
De ezt most nagyon komolyan mondta a főnök látszott a fején a tanácstalanság, hogy mi lesz most.
Akkor stornó.
Erről volt már egyszer szó nem?
érettségi alap, fősuli kéne, ilyen irányú végzettség is jó (persze csak ha komolyan gondolod)
A festés nem érdekes mert úgysem egyezik a motoréval. Ezekkel a buzi bőröndökkel viszont nem jutottam előbbre, problémásabb ilyet szerezni mint hasadóanyagot a környezetvédőktől.
Milyen kell?
volt, de most megint tele lettünk. hamarosan viszont úgyis mennek el megint, úgyhogy egy próbát megér. milyen papírjaid vannak?
Pötyi nálatok van felvétel? Lehet hamarosan kell melót szereznem.
Most szólt a főnök lehet lehúzzuk a rolót végleg.
jól tetted
Pötyi loptam
Nem komolyan mondtam.
nem kerek semmi pluszt.ismerosoktol nem szokasom.

viszont kuldtek a csomagban egy kis ajandekot is.valoszinu veletlen keveredett bele a csomagolassal,de abszolut poen. egy kis lego piros tarcsa,amit a rendorok felmutatnak,ha meg akarnak allitani
Kérj Ábrustól tisztelet díjat és tele lesz a tank
en tuti kihagyom,ures a tank es a penztarca.
ma kaptam egy csomagot a DHL-tol.valami aranyszello van rairva.mond ez vmit vkinek?
leforditva,megkaptam a 2 idomot,tores es repedes mentesek.karcok vannak rajta,de nem tul melyek.egy festo siman kihozza belole.szep kek szinuek a zar meg nem jott meg.
Szívesen

Láttam egyébként a rendezvények között.
A buli és a felvonulás tényleg nem érdekel.
De Szentes, Szarvas, Mezőtúr már inkább, szóval szimpla kirándulás lenne.
Birkozószőnyegen aludtá?