Hát ha menni kell akkor menni kell. Csak a jogsi legyen meg akkor eladom a motort és veszek valami kicsi 1 hengerest és megpróbálok elmenni futárkodni.
A festés nem érdekes mert úgysem egyezik a motoréval. Ezekkel a buzi bőröndökkel viszont nem jutottam előbbre, problémásabb ilyet szerezni mint hasadóanyagot a környezetvédőktől.
viszont kuldtek a csomagban egy kis ajandekot is.valoszinu veletlen keveredett bele a csomagolassal,de abszolut poen. egy kis lego piros tarcsa,amit a rendorok felmutatnak,ha meg akarnak allitani
ma kaptam egy csomagot a DHL-tol.valami aranyszello van rairva.mond ez vmit vkinek?
leforditva,megkaptam a 2 idomot,tores es repedes mentesek.karcok vannak rajta,de nem tul melyek.egy festo siman kihozza belole.szep kek szinuek a zar meg nem jott meg.
Láttam egyébként a rendezvények között.
A buli és a felvonulás tényleg nem érdekel.
De Szentes, Szarvas, Mezőtúr már inkább, szóval szimpla kirándulás lenne.
Most szólt a főnök lehet lehúzzuk a rolót végleg.
viszont kuldtek a csomagban egy kis ajandekot is.valoszinu veletlen keveredett bele a csomagolassal,de abszolut poen. egy kis lego piros tarcsa,amit a rendorok felmutatnak,ha meg akarnak allitani
leforditva,megkaptam a 2 idomot,tores es repedes mentesek.karcok vannak rajta,de nem tul melyek.egy festo siman kihozza belole.szep kek szinuek
Láttam egyébként a rendezvények között.
A buli és a felvonulás tényleg nem érdekel.
De Szentes, Szarvas, Mezőtúr már inkább, szóval szimpla kirándulás lenne.