Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok sikert pupu igy utolag is.bar lehet epp msot irod.vagy most.vagy most.vagy most...
mert jofej vagoyk ennyi segitseget kapsz
pdf1
pdf2
pdf3
10.0000?ho lcsinaltatod? enyem 16 volt a 600-asnal...
en 2 evig kerestem a fuvokak meretet.ezutan feladtam.egyszeruen ne mtalaltam semmi ertelmes,hivatalos ,megbizhato adatot.de egy biztos,a 2 szelo fuvoka meret ne megyezi ka ket kozepso fuvokaeval.es ha jol emlexem,akor a kozepsok a nagyobbak,nagyobb benzinaramlast biztositva.allitolag a hutes miatt.ne kerezd miert,ne mertem.ezt nekem csak mondtak
nyugi menni fog az! sok kalappal!
Hy cimbik! mi helyzet mostanában erre felé?
Hajrá PUPU. Meg lesz az....
Ja, és buzi-e vagy?
Teljesen bestresszeli magát. Pedig tudja.
mindenkinek!
Mostanában nem nagyon üzemeltek a fórumon.
Ha elbaszod nem ismerlek többé.
. .
Na mentem sziasztok drukkoljatok
Jó reggelt. Úgy döntöttem nem tanulok már reggel mert csak összezavarna ha ez a tudás nem elég akkor szopás. 1hét alatt 1xse buktam meg a teszten lehet ma fogok de leszarom.
jó reggelt ! A változatosság kedvéért megint megyek dolgozni
Jó reggelt Pupu,dobj be néhány kávét meg egy fél marék menedzser tablettát,aztán hajrá!Azonnal üzenj ha végeztél!
keresek egy bizonyos cipőt de sehol se találok pont olyat amilyet akarok...pitsába
szeva
Na jó cakát mindenkinek
én sem tudom, hogyan lehet teljesen kiszedni, én mindig a "helyén" takarítom
Láttam Neked egyik nap egy nagyon jó szettet. 3 féle volt összecsomagolva, egymáson álltak az üvegek és egy fa kerete volt. Királyosan festett
Küld el a karbisorod Optinak egy napra azt egyből tudni fogja ,hogy mivel van abaj
Elfogyott a méz.
mit nevecc?