Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy gondoltam
Háát ha leveszem a teló alsó részét, akkor nem lehet cserélni? Vagy inkább ne szedjem szét annyira
Megemeli lehúzza az alsó szárat és úgy gondolom
Azt mégis hogy képzeled hogy a szárak kivétele nélkül az új szimeringet hogy rakod a helyére?
Mert a régit még levághatod...
Csövikém nálatok szakad az eső ugye? A radarom szerint igen
Az a Télküle nem megy szerszám
Kiszaladt elé egy állat....
Szia PUPU. A T szerszám az a "Tisztelt" szerszám?
Szassz. Nekem úgy könnyebb volt a T szerszám miatt. Nem próbáltam még úgy hogy bent van a villahídba. meg elég magasra kéne emelni hogy alulról ki tudd szedni. Őszintén nem tudom mert így nem csináltam még.
Hali! Úgy néz ki, hogy a szerda-csütörtök megjön az új teló szimering, aztán lehetne szerelni... Kérdésem, hogy a telószárat mindenképpen le kell szerelni a kormánykiflikről, vagy pedig a helyén is szét tudom szedni?
Potival elmész kertészkedni.
Majd ha nagyon kritikus lesz a helyzet körbesopánkodok itt is. szállásért kenyérért vízért 1 kis benzinért dolgozok.
ÉN biztos kifosztanám
Beszélj Adammal,a korábbi pénzváltója lehet hogy felvenne,oda ideális az alakod.Ki merné kifosztani,ha te állsz ott?
Főnök úgy belém rakta az ideget tanulni sem tudok
erőteljes fogyóba vagyok már tegnap óta most kell a kitartás mert már beteges mit össze zabálok unalmamba
Csak jót akarok,persze ha az ember utcára kerül,nemigen válogathat.
Pötyi dirt3 jön le
.Gyulám most te nem vagy abban a szerencsés helyzetben hogy szeresselek.
Pupukám,belegondolva hogy a 120-kilóddal izzadtan szaladsz hónod alatt csomagokkal fel a tizedikre,mert a lift éppen nem működik,szerintem a futárkodás nem a te melód!
Válság van a zab olcsóbb mint a benzin
Látod a salátához hogy tudd hány fokon meddig moshatod is érettségi kell. Azt mondom aki kasszázik ok mert nyelvek meg minden de akinek csak össze kell hányni 2 csirkeszárnyat annak minek.
Nemá, banyek, egyetem kell, hogy süthesse a krumplit? Vagy már 1 hamburgerbüfében is csak a menedzserség a pálya?