Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert imadok szerelni,csak nincs eleg turelmem.eleinte meg van,de az izzados resznel feladom. p.:
"mert nem jon mar ki ez a sz.r?"
"hat mi tartja meg?"
"most miert nem mukodsz?"
"hogy is volt ez?" stb.
Kimértem,de normál.
Van a garázsban egy önindító kiszereleve azt simán megforgatja...
Vagy valahogy megszakatt egy vezetéjk vagy nem tudom
Mind1 holnap majd folytatom... Gyűlölöm az elektronikát
mit törődsz te ezzel, csak azt mond el neki, hol érjen földet
ebben biztos voltam Merről ? mert ha lajoskomáromnak érkezel van egy olyan 5 km es utszakasz ami elégé háborus ővezethez hasonlit
dicsak buksi!
a múltkor ott jöttem keresztül és épp felhőszakadás volt.az úton 20cm víz és nem láttam szinte semmit. úgy átmentem a stop táblán mint a huzat. szerencse hogy nem jött semmi.
Há rágjám meg a zácskodát ottane laksze
Izsák.
Salgótarjáni vagyok...
Itt nem sok FZR van
akkor tőccsed fel az akkumulátort, mert lemerült
de lehetőleg ne 20 amperrel nyomasd, mert megsül
akkor te miért nem viszed szerelőhöz.
merd ki az akkut hany voltos.lehet lemerult kozben.vagy mozgasd a vezetekeit,lehet elszakadt vmelyik az akkunal,v ahogy mar emlitettek a gyujtaskapcsolonal. ellenorizd,h minden vezeteket visszaraktal,amikor az ACt kivetted, ill visszatetted.ha lazak az nem jo,en emiatt alltam meg egyszer az utszelen.lelazult a negativom az akkurol.
csak ne tartsd vissza magad kel az alkatrész ellátás
Vissza kötöttem.
Hát ez a baj.
Hogy Szó szerint semmi életjel nincs.
Ráadom a gyujtást és nem villan fel semmi. nem csinál semmit.
Mint ha nem lenne akku.
latnal engem neha szereles kozben en tuti nem ezt csiantlam volna. ha vminek logikusan ossze kell jonnie,es nem megy,hajlamos vagyok vmi hulyeseget csinalni. volt mar,h emiatt szep horpadas lett meg anno regen a simsontankon,mikor nem volt szikra,pedig uj volt a tekercs es a kondi meg a megszakito is
neha az FZRt is majdnem felgyujtottam. legutobb a szimeringcserenel
honnan jösz majd?
átküldöm majd maibe akko
Hát amíg nem adta ez utóbbi jelenséget(az áram hiányt) Addig ha gyújtást adtam és run gom benyomtam szépen kerepelt az AC,de kattanást nem hallotam az üls alol. Meg szépen is indítózott.

De most azt sem értem,hogy mitöl van az,hogy gyujtást adok és semmi.
Mint ha nem lenne benne akku...
És ez teljesen érthetetlen számomra...
Na mind1 majd holnap folytatom
hulye kerdes,de nem rantottad le veletlenul az onindito kabelet?v az AC kabelt nem raktad vissza,es emiatt nincs eletjel?
egesz pontosan mit jelent az,h nincs eletjel?
azt pl probaltad,h raadod a gyujtast, es a run off allasban megnyomod a startot? ekkor be kell villannia az oil lampanak.
ures sebesseget gyujtas alatt jelzi? indexek villognak, lampak, feklampak egnek? v ezek is mind halottak?
Hol laksz?
Talán lesz valaki a közeledben, aki meg tudná nézni. Mert ez a távgyógyítás nem az igazi.
köszönöm. 3,5 perc alatt a mobilnettel is lejött.
Nem mentettem el, és sokan híttak. Bocs.
Nem adtam fel
De ha láttad volna az kábelköteget akkor te is ezt csináltad volna.

Ráadásul kicsit átverve érzem magam, mert Böccy kolléga sokkal jobb színben tüntette fel a terméket, mint amilyen volt. Valszeg a kettőből tudok majd egy jót csinálni, ha annyira szétkapom a gépet.
hát ezt lassan már én sem értem
koszi,jon lefele