dehogy ül mindenki rajta csak én megnyitva 2 oldal 1ik készenlétbe dehogy is semmi ilyen szándékom nincsen most melót keresgélek mert a főnök hívott ma és nem említette a fizetést mikor lesz.
no meghallgatom megegyszer ezt a verpezsdito szamot,aztan megyek angolra. nalunk most szakad az eso,az elobb akkorat dorgott,h en is majdnem dorrrentettem egyet.de meg idoben hazaertem a motorral.
kovezzetek meg,de itthon is ez kene.semmi tekintelye nincs a magyar rendornek.sajnos.
en vezettem egyszer eletemben ittasan.egyszer!azota meg egy konyakmeggyet se eszek,ha vezetek.ha meghallom,h borral keszul az etel,akor leteszem az autot.nincs az az ember,aki kontrollalni tudja a jarmuvet,ha ittas. drog. kiprobaltam azt is.persze csak a konnyebbik fajtat. a konyhaig nehez volt eljutnom,h becsukjam az ablakot,nemhogy egy autot,v motort vezetni! erre kene raszallni nagyon.de nem birsagokkal,nincs semmi ertelme.inkabb felvilagositani a delikvenst,h mi is van valojaban. bar sokakat az se hatna meg,ha szembesitenek a reakciokepessegenek csokkenesevel.
Újat akarok betenni ami a tömítésszettben van, akkor beragasztom ,olyan mintha nagyobb méret lenne ATHENA szett a nagyvasban mondták ez is jó. Köszi a segítséget.
Ha a 4 narancssárga "O" gyűrűre gondolsz akkor azt be kell nyomni a helyére (a hengertalp nútjába) és az ott is fog maradni.(benzinnel NEM szabad lemosni őket mert megnyúlik és nem megy vissza a helyére!)
Alatta csak a hengertalp tömítés van de nem annak kell megtartania a helyén.
Ha a gyűrűk nem akarnak a nútban maradni akkor tömítő pasztával NAGYON VÉKONYAN! meg lehet kenni és úgy kell a helyükre tenni.
Én Zsoltiéhoz vettem csapágyboltban "O" gyűrű anyagot méterben (emlékeim szerint 1,5 vagy 2mm-est) és abból csináltam újakat.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy miként tömít a 600-ason a henger tömitőgyűrűje, Nekem kifordul mind a 4 és a blokkhoz képest se a tömités se a motor csatlakozása nem támasztja meg. Köszi a segítséget ! Üdv:Józsi
A 67-es háború óta Izraelben most is hadiállapot van,és egy darabig marad is.A rendőröknek muszáj kivont géppisztollyal ellenőrizni,mert ha a sofőr nem az iratokért nyúl hanem a detonátorért,fél másodperce van hogy két fejlövéssel megállítsa,különben együtt repülnek a túlvilágra.Szóval az egy más világ.
Qferi felhívott mint Kolompár Gáspár Postahivatalnok és át akart baszni hogy jött egy csomagom ami szállítássérült, tekerjek be a postára miatta. Én meg megkérdeztem hogy mondjuk most?
Erre mondja hogy igen, akár most is. (hát itt baszta el a dolgot mert itt délelőtt értesítenek ha jött valami és nem telefonon )
Mondtam hogy jó, akkor megyek.
neha irhattok is,az izgalmasabb.
http://youtu.be/DbwlGv9SWfY
es kozolte,h nincs etnikai postasuk,es mindet ismeri.pedig annyira, de annyira akartam
en vezettem egyszer eletemben ittasan.egyszer!azota meg egy konyakmeggyet se eszek,ha vezetek.ha meghallom,h borral keszul az etel,akor leteszem az autot.nincs az az ember,aki kontrollalni tudja a jarmuvet,ha ittas. drog. kiprobaltam azt is.persze csak a konnyebbik fajtat. a konyhaig nehez volt eljutnom,h becsukjam az ablakot,nemhogy egy autot,v motort vezetni! erre kene raszallni nagyon.de nem birsagokkal,nincs semmi ertelme.inkabb felvilagositani a delikvenst,h mi is van valojaban. bar sokakat az se hatna meg,ha szembesitenek a reakciokepessegenek csokkenesevel.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Alatta csak a hengertalp tömítés van de nem annak kell megtartania a helyén.
Ha a gyűrűk nem akarnak a nútban maradni akkor tömítő pasztával NAGYON VÉKONYAN! meg lehet kenni és úgy kell a helyükre tenni.
Én Zsoltiéhoz vettem csapágyboltban "O" gyűrű anyagot méterben (emlékeim szerint 1,5 vagy 2mm-est) és abból csináltam újakat.
Mlas: Kűűűűdtem smst. Nem olvastad?
Bakosi: Szombat reggel ott vagyok, csak mond meg mikorra.
Többiek: Sziasztok.
Erre mondja hogy igen, akár most is. (hát itt baszta el a dolgot mert itt délelőtt értesítenek ha jött valami és nem telefonon
Mondtam hogy jó, akkor megyek.
na de ez nem politikai vitafórum.