Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haladjunk,mert meg angoloznom is kellene
tudtam de van egy olyan erzesem,h abrus 3 ablakot tart nyitva
dehogy ül mindenki rajta csak én megnyitva 2 oldal 1ik készenlétbe dehogy is semmi ilyen szándékom nincsen most melót keresgélek mert a főnök hívott ma és nem említette a fizetést mikor lesz.
stilusosan a zenem utan 28
mi van mindenki rajta ul a kuldes gombon,es figyelitek,h eljussunk a 100000-ig?
neha irhattok is,az izgalmasabb.
no meghallgatom megegyszer ezt a verpezsdito szamot,aztan megyek angolra. nalunk most szakad az eso,az elobb akkorat dorgott,h en is majdnem dorrrentettem egyet.de meg idoben hazaertem a motorral.
tisztazzuk a dolgot,kolompar peter volt

es kozolte,h nincs etnikai postasuk,es mindet ismeri.pedig annyira, de annyira akartam
kovezzetek meg,de itthon is ez kene.semmi tekintelye nincs a magyar rendornek.sajnos.
en vezettem egyszer eletemben ittasan.egyszer!azota meg egy konyakmeggyet se eszek,ha vezetek.ha meghallom,h borral keszul az etel,akor leteszem az autot.nincs az az ember,aki kontrollalni tudja a jarmuvet,ha ittas. drog. kiprobaltam azt is.persze csak a konnyebbik fajtat. a konyhaig nehez volt eljutnom,h becsukjam az ablakot,nemhogy egy autot,v motort vezetni! erre kene raszallni nagyon.de nem birsagokkal,nincs semmi ertelme.inkabb felvilagositani a delikvenst,h mi is van valojaban. bar sokakat az se hatna meg,ha szembesitenek a reakciokepessegenek csokkenesevel.
Újat akarok betenni ami a tömítésszettben van, akkor beragasztom ,olyan mintha nagyobb méret lenne ATHENA szett a nagyvasban mondták ez is jó. Köszi a segítséget.
előbb úgyis a 4000ret érjük el
messze van még
Gratulálok a 100000 előre is.
Ha a 4 narancssárga "O" gyűrűre gondolsz akkor azt be kell nyomni a helyére (a hengertalp nútjába) és az ott is fog maradni.(benzinnel NEM szabad lemosni őket mert megnyúlik és nem megy vissza a helyére!)
Alatta csak a hengertalp tömítés van de nem annak kell megtartania a helyén.
Ha a gyűrűk nem akarnak a nútban maradni akkor tömítő pasztával NAGYON VÉKONYAN! meg lehet kenni és úgy kell a helyükre tenni.
Én Zsoltiéhoz vettem csapágyboltban "O" gyűrű anyagot méterben (emlékeim szerint 1,5 vagy 2mm-est) és abból csináltam újakat.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉlek::
Mlas: Kűűűűdtem smst. Nem olvastad?
Bakosi: Szombat reggel ott vagyok, csak mond meg mikorra.
Többiek: Sziasztok.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy miként tömít a 600-ason a henger tömitőgyűrűje, Nekem kifordul mind a 4 és a blokkhoz képest se a tömités se a motor csatlakozása nem támasztja meg. Köszi a segítséget ! Üdv:Józsi
Mielőtt bárki félreértené, nem kedvelem az izraeli gondolkodást a világ dolgairól.
A 67-es háború óta Izraelben most is hadiállapot van,és egy darabig marad is.A rendőröknek muszáj kivont géppisztollyal ellenőrizni,mert ha a sofőr nem az iratokért nyúl hanem a detonátorért,fél másodperce van hogy két fejlövéssel megállítsa,különben együtt repülnek a túlvilágra.Szóval az egy más világ.
Qferi felhívott mint Kolompár Gáspár Postahivatalnok és át akart baszni hogy jött egy csomagom ami szállítássérült, tekerjek be a postára miatta. Én meg megkérdeztem hogy mondjuk most?
Erre mondja hogy igen, akár most is. (hát itt baszta el a dolgot mert itt délelőtt értesítenek ha jött valami és nem telefonon )
Mondtam hogy jó, akkor megyek.
"a helyzet általában elég feszült." nem is tudom, erről ki tehet...
na de ez nem politikai vitafórum.