degecrol jut eszembe,megyek, es megeszem a repat,amit a horinek vettem.
jut eszembe,meseltem mar?
vettem zoldsegesnel friss repat.meg rajta volt a zoldje is.mondom a horcsogom nagyon szeretni fogja.fogtam egyet,odaadtam a levelet,es a fel repat felszeleteltem neki. ahogy ott szeleteltem,ugy dontottem a masik felet megeszem,annyira gusztusos volt.szepen megpucoltam a masik felet,es elkezdem enni.basszus, erre a hori ramnez,es elkezdi az o repait bevinni a hazaba aszittem megfulladok a rohogestol
akkor marad a kenyszermunka.ahogy irtam,kimerni a negativot,ellenorizni a vezetekeket.valahol szakadas van.nezd meg a run kapcsolot is,es foleg azokat a kabeleket,amit megbontottal a szetszedesnel.es kimerni multimeterrel. par szaz ftert mar lehet egy tok alapot kapni,ha nincs epp otthon,az is megteszi.
Értéke a 500e-nek lesz.
jut eszembe,meseltem mar?
vettem zoldsegesnel friss repat.meg rajta volt a zoldje is.mondom a horcsogom nagyon szeretni fogja.fogtam egyet,odaadtam a levelet,es a fel repat felszeleteltem neki. ahogy ott szeleteltem,ugy dontottem a masik felet megeszem,annyira gusztusos volt.szepen megpucoltam a masik felet,es elkezdem enni.basszus, erre a hori ramnez,es elkezdi az o repait bevinni a hazaba
Csak kikészít,hogy ha probléma van az biztos,hogy ilyen lehetetlen küldetés...
get_downloadlink_popup','/index.php?act=downloadlink_popup&do
wnloadlink=http://data.hu/get/3882497/SND...',2);
nem is bantottam senkit.
na jo most emret.meg elotte puput,meg meg telefonon probaltam abrust,meg potit mindig,de en nem is
Majd,holnap kialudtan frissen.
Köszönök minden segítséget!
Hellosztok!
Inkáb koncentráljunk a lényegre