Nem volt itt semmi baj és a rendőrök is tök normálisak voltak (még el is engedték volna őket csak taxival, mert a papírjaik rendben voltak) amíg a csaj el nem nem kezdett rohanni az úton az autók között és csak akkor durvult el a helyzet amikor a csávó fellökte a rendőrt.
(nem tudni hogy miért, mert akkor a rendőrök már nem is foglalkoztak velük, csak annyi volt hogy várják meg a taxit és mehetnek mert piásak)
Valami hasonlóra gondoltam én is. De hát én nem vagyok olyan bátor mint te nem tudom ki milyen vallást képvisel,és nem akarok senkit megbántani. Mondjuk Ádámról tudom mert ő mazsihisztit vezet
Láttam hasonlót egy izraeli dokumentumfilmben. Megállítottak egy kocsit egy forgalmas főút mellett mert összevissza csalinkázott a sávjában, két srác és két csaj ült benne. A rendőrök hárman voltak (3egész jó csaj), miután megállt az autó kiszállították őket és kérdezték hogy mi volt ez a mutatvány, az egyik csaj és a csávó elkezdett pattogni hogy ők nem csináltak semmit és mire fel baszogatják őket.(be is voltak állítva rendesen)
Köztudott hogy arab országokban és főleg Izraelben nem tanácsos okoskodni a hatósággal mert nem a humorukról híresek, így egyből a kocsinak lettek támasztva és mindjárt nyugodtabb mederbe került az eszmecsere. Mondták a rendőrök hogy most szépen lehet hívni egy taxit és csendben elvonulni, autó meg itt marad. Ellenkező esetben ők biztosítanak szállító járművet de akkor a célállomás is módosulni fog. Úgy is nézett ki hogy minden oké, telcsiztek taxiért és várták. Erre az egyik csaj futni kezdett át az úton, a csávó meg ment volna utána de a rendőr elkapta a kabátját és mondta hogy nyugi legyen, mire az fellökte az egyik rendőrt, erre a rendőr gondolkodás nélkül beleengedett egy fél tárat az uziból a gyerek lábaiba.
A csajt amelyik elfutott a hajánál fogva hozta vissza a másik rendőr, amelyiket fellökték az meg felállt és másik kettőre fogta az uzit hogy azonnal hasra vagy lőni fog de már rúgta is hátba mind a kettőt a nyomaték kedvéért.
Jött egy kisbusz abba szó szerint bebaszták őket mint a zsákokat és vitték is őket. Nem szarakodtak a szétlőtt lábú gyerekkel sem hogy mentő meg ilyesmi, az is ment a kisbuszba.
Lehet ezt így is.
(nem tudni hogy miért, mert akkor a rendőrök már nem is foglalkoztak velük, csak annyi volt hogy várják meg a taxit és mehetnek mert piásak)
Itt se ártana, és lehet hogy több tisztelet lenne az irányukban egyesektől. És ez nem csak izraelben divat így, hanem a demokrácia őshazájában is
Köztudott hogy arab országokban és főleg Izraelben nem tanácsos okoskodni a hatósággal mert nem a humorukról híresek, így egyből a kocsinak lettek támasztva és mindjárt nyugodtabb mederbe került az eszmecsere. Mondták a rendőrök hogy most szépen lehet hívni egy taxit és csendben elvonulni, autó meg itt marad. Ellenkező esetben ők biztosítanak szállító járművet de akkor a célállomás is módosulni fog. Úgy is nézett ki hogy minden oké, telcsiztek taxiért és várták. Erre az egyik csaj futni kezdett át az úton, a csávó meg ment volna utána de a rendőr elkapta a kabátját és mondta hogy nyugi legyen, mire az fellökte az egyik rendőrt, erre a rendőr gondolkodás nélkül beleengedett egy fél tárat az uziból a gyerek lábaiba.
A csajt amelyik elfutott a hajánál fogva hozta vissza a másik rendőr, amelyiket fellökték az meg felállt és másik kettőre fogta az uzit hogy azonnal hasra vagy lőni fog de már rúgta is hátba mind a kettőt a nyomaték kedvéért.
Jött egy kisbusz abba szó szerint bebaszták őket mint a zsákokat és vitték is őket. Nem szarakodtak a szétlőtt lábú gyerekkel sem hogy mentő meg ilyesmi, az is ment a kisbuszba.
Lehet ezt így is.
http://youtu.be/dqEIRxztJZI
link
vagy az adás-vétel ill az alkatrész fórumon.
vagy a szatuna.hu oldalon
vki tudna segíteni abban, h egy sport plexit szerezzek rá?
http://www.hir24.hu/baleset-bu...