Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek nincsen véletlenül otthon elfekvőbe olajteknője? Enyémnek a leeresztőcsavarját sikeresen megszakította az előző tulaj,majd szigetelőszalaggal rögzítette.
HÍuh de jó is lenne.
De hát mi tart vissza hogy tekerj 1 kört?
Kérd el Sanyitól a motort és rángasd meg 1 kicsit mert ellustul
Kiszaladt no.
de csúnyán beszélsz
egy pillanatra megallt az uto,de aztan lattam,h nem en voltam
Aztakúrvaúristenitmotorolnak a Mecsekbe.
Itt már van mindenkinek Nem akarok beleugatni, de ez az ár... hm... te tudod.
Fekete csempe, rózsaszín fugával.
Köszi.
Ábrus is kapott ilyen hasonló levelet ha jól emlékszem!

Köszönöm a mailt, én boldog vagyok, hogy hallani rólad, és remélem, a jó egészségi

én úgy döntött, hogy felveszi Önnel a kapcsolatot, mert a mostani helyzet, én tartózkodik egy magán jótékonysági szervezet szerint St Johns templom itt Ouagadougou Burkina Faso-i, és imádkozom, hogy Isten megérinti szívét, hogy megértsék, és add nekem a segítő kezet

Én hiányzik, Júlia Mózes Akumi, 24 éves, orvostanhallgató, édesapám az áldott memória név végén Mr. Mózes Akumi ki volt a vezetője a CNPC olajvállalat, a kartúmi finomító Szudánban, megölték oldala mentén az én imádott anyja és a mi családi ház égett le a lázadók az elmúlt válság hazámban

Én most írásban meg Ouagadougou Burkina Faso-i, ahol megszökött a közúti, és most keres menedéket egy magán jótékonysági szervezet szerint St Johns templom itt Ouagadougou Burkina Faso-, megtalálható még az én történet révén a következő oldalon a nettó

BBC News http://news.bbc.co.uk/2/hi/afr...

tehát én most keresni egy becsületes és megbízható személyt, aki segíteni fog költözni nekem sem a nyugati világ számára jobb életet, és folytatni a tanulmányaimat, úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépjenek veled után megy keresztül, a profilját, és azt hiszem van egy megbízható személy, aki nem engedi meg vagy elárulják a bizalmat

Tudom, hogy akkor miért vagyok ilyen hamar mondom ez az egész, még nem látta, vagy tudja, hogy teljes mértékben is, tényleg valami bennem azt mondja, hogy te egy jó ember, és azt hiszem, nem tévedek

Röviden én is szeretném közzétenni kicsit többet a magam neked, és hátha tud segíteni, hogy áthelyezik az ország, hogy továbbra is a tanulmányaimat, és egy új életet, és kérem, ez egy kicsit titkos, és én könyörgök, hogy tartsa meg magadnak, csak addig, amíg minden rendezett és kivégezték, aztán jön át, hogy csatlakozzanak hozzád az Ön országában

nekem van az összege $ 5,2 millió örökségül a késői apám, amely azt fogom szeretni, hogy fektessenek be az országot a segítségére, ezért szükségem van a segítségére alapul az utasítás a késői apám adta a bank, hogy kiadja az alap nekem évesen 24-től a külföldi, aki tud nekem segíteni, hogy fektessenek az alap bölcsen, és azt édesapám vágy nekem, hogy feleségül egy külföldi, így a bank nem mentesíti az alap nekem segítsége nélkül külföldi az én apám utasította a bankot

ez az alap rakódik le a késői apám bankszámlájára az egyik bank itt Burkin-Fasóban és én megyek, hogy az Ön minden részletet / kapcsolatot, mert szeretnék a pénzt át kell helyezni a fiók előtt én jön át, hogy csatlakozzanak hozzád Az Ön országában, szükségem van a sürgős választ, a képességét, hogy kezelni ezt nekem, hogy én majd elmondom a következő lépést, mert azt akarom, hogy elhagyja ezt a menekülttáborban lehető legrövidebb időn belül, az élet itt, hogy nekem a pokol, nincs szerelem, nem szerette, és nem a kényelem, ami még fontosabb, én szeretem a tanulmányokat, és itt semmi sem történik, és az emberek itt nem barátságos, én tényleg szenvedés ezen a helyen, túl fájdalmas, de remélem, az Ön segítségével átadása az alap saját véve, én is egy jobb életet élni

ezért szíves hadd tudjam meg készen, hogy segítsen nekem, és ígérem, hogy mindig szép és hű hozzád

Küldtem egy képet az enyém, hogy te és én remélem, hogy a tiéd, és a telefon számát, hogy ki tudjuk beszélni telefonon keresztül, és én is szeretném hallani a hangját

Köszönöm és Isten áldjon

Tisztelettel
Júlia
De ha látod az ablakba akkor nincs gond
kb 2,7 liter
az olajba kb 600 km lehet még világos barna .mert folyik egy kicsit a leeresztő csavarnál onnét tudom.a kis ablakban ilyen világos barnát látok mindenhol.már le akartam engedni belőlle hogy megnézzem mennyi van benne.(de lehet le is fogom, az a biztos)mennyi olajnak kellene kifolyni ha rajta hagyom az olajszürőt?
Csak vicceltem
Á megint mehetek jelenteni jön 1 zivatar
tolj egy képet róla
Lehet Ábrus nem is volt hülye mikor a gw megvette? Több célú túramotor ami kimagasló sportteljesítményekkel rendelkezik
Miért van az hogy felraktam a legújabb vga drivert és azóta mind a 2 procim közel 100% megy .
Fú tényleg van 3 heineken söröm na nemsokáig