Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát érdeklődöm csak, hogy máshol mi a fizu.
éértem, szóval azért ha okosan csinálja az ember, akkor ebből lehet félrerakni
szerintem hagyd neki
, , ,, Kétt deák ? Na osztozunk mög! . .
a mult héten volt pár nap mikor napi Deák és mellé egy Szent pista volt a napi bérem de ez nagyon jónak számit de volt jobb is azt nem irom ide . Azis egy napibérre vonatkozott
Ezt zsoltival is beszéltük most hogy itt volt majd ha találkozunk akko elmondom néked is nem itteni téma
Ma mindenkit erről faggacc Mi a helyzet KFC menedzseri szinten? váltani akarsz, vagy mi?

Ismerek olyat aki havi 27.000 forintból is megél,de ellenpélda az 5-10 szerese.
Rossz kérdés,igényfüggő!
kb. ha ismét lehetek ilyen indiszkrét...kíváncsiskodom, hogy miből lehet manapság "megélni"
holnap írok köszönöm és boldogat és részvétünk
Értem Szomórú dolog
ma van a napja h 2 éven belül a harmadik temetésre kell készülnöm a közvetlen közeli családban ,de ma van a névnapom . . .
Na akko most boldogot vagy nem ? Robika drága! .. . . . . . . ..
trobi24@freemail.hu
Milliomosok nem leszünk de panaszkodni nics okunk (vannak rosszabb esetek is ) Nincs főnők magunk ura vagyunk és azért nem tescos fízú
legalább megéri a sok munka? jól pénzel mostanság az építősdi?
Zsotival ugy is beszéltük nálam ,hogy ősszekellett vona hívni benneteket is hozzám és pik pak alatt meg lett volna a dolgom
elmentettem, holnap valamikor felhívlak, meg dobok fel képet vagy küldök a mailedre. hotmail-es jó lesz vagy máshova küldjem?
Na mán beszéltünk a színezösdiről de egyenlőre időt kell rá belönünk ami nehéz de megoldhato lesz talán Még csak junius van de már agusztusra vállalunk itt nem tudom mi van de mindenki tele kezd leni píízel A héten megint 2 nagy munka pedig még csak kedd van
hogyneértenék múltkor is bontottunk házat. az előzőt meg mi építettük a saját kezünkkel úgyhogy azért értek egy s máshoz
én kipucolnám de nálam meg bontás van éppen a héten Értesz hozzá .
hát nem, pedig akkor beugorhatnál, holnap meg kipucolnánk a kicsit
Akartam javasolni h ez e nélkül nem fog menni !
A pesti árakhoz képest tuti h meg fogsz lepődni,(mert már volt rá példa)
hetvenes
háromkilencvenkettőhetvenháromkilencvenöt
az a baj nem én