Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na te több mariskát ne igyál mert már így is a fejedbe szállt a tölcsér!
És honnan kellene láncot keriteni rá? ha jól emlékszek az volt ráirva a láncra, hogy 550 , olyan méret van egyáltalán?
Tényleg baszod tölcsérez be valamit az adatlapodba mert itt mindenki tudja ki kihez szol és igy szoktuk meg Meg basz fel egy képet is ha lesz
az nem baj.
az ennyémre kapsz egy jó láncot 25 és 30 közt de kapsz rá 10 ért is ami jó rá csak 2 honap mulval már állitod mert nyulik
ja és jótanácsként mondom hogy használd a válasz gombot hogy érthetőbb legyen mire válaszolsz ha később több téma fut egyszerre.
Köszi!
Akkor ha nem lesz nagyon ratyi idő elmegyek megnézem
oké, de nem egy szalon állapotú, kegyetlen módon le van lakva :D
eléggé intenzíven, és agresszív módon hajtom! és eddig birja az iramot
na akkor holnap lefotózod és felrakod ide a fórumra mert több segítség nem lesz különben.
mindig tanul az ember.
hú sajnos nem csináltam róla képet :( akkor sem amikor megvettem, meg a mostani állapotáról sem! de már nem úgy néz ki, mint mikor megvettem, mert már lefestettem, meg pár apróságot megcsináltam rajta! bár így is lelakott állapotú :D de szeretem, mert a motorja az jó (eddig)
Édes Veresre értettem
Zsoti féle Édes Veres
Vagy nem loerő arányos a lánc rajta Itt nem az árat kék nézni hanem hogy mínimum O gyürüs és erősitett és loerő fügvénye azért nem árt ha paszol a motoréhoz is
egy képet nem kérhetünk a paripáról?
akkor a 2005ös mariskát mire mondtad ? azért kérdeztem hogy marihuana ? Mariska= marihuana
Ezen voltam tavaly is meg elötte is nem rossz Itt minden van még háborus cucok is komolyan Bár én azt hitem amikor Zsotinál votam akkor volt de ezek szerint nem.
na akkor pontosítsunk. ki az a Mariska?
hát , én fújtam, tisztitottam rendszeresen! de viszont mielőtt nem volt még enyém a motor (áprilisban vettem) a lánc rozsdás volt, a tárcsa is, meg úgy az egész motor... az előző gazdája nem használta, vagyis csak kurva keveset ( azt sem tudta hol van az olaj leeresztő csavarja) meg szerintem borult vele egy akkorát mint az atom :D úgyhogy lehet ezért szállt el a lánc is rajta
Jó de abból 4 év alatt mentél 1200km-t
jé te élsz?
Na a robogós szekció is feltűnt itt
De ha egyszer szeresem