Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mail kép átmenvel ott vane hune
hát lehet tényleg az van amit motorino is írt.
Be előztél
de neked se!
Nagyon egyszerü kicserélni ugyan is a végéhez ért a szeted
aaah?
látom, hogy most nem a szerelés a téma, de egy két tanácsot nem tudnátok mondani? amit lentebb irtam arra! mert lényegében, eddig amit itt segitettek (kuplungtól kezdve a gyertyacseréig) nagyon sokat számított!
Szakaszosan van megnyúlva a láncod
Láncszettcsere sajnos
helló srác!
Nincs is V8ad
ezt már én is láttam de nekem nem kéne. marad a V8
Helló fiúk lányok! .
Na szóval nem ugyan ez hanem másféle volt de az elv szinte ugyan az.
Van már ilyen a kütyüparádé műsorba láttam. A hangszórókból jön de már nem tudom milyen szenzor érzékelte a motorfordulatszámát.
Sziasztok, ismét lenne egy kérdésem! fzr 600 ról van szó... Tehát a hátsó keréknél a lánckerék valami oknál fogva "rág" nemrég cseréltem csapágyat benne (koyo) , összeraktam jó volt, semmi hang, fasza minden, aztán most olyat csinál, hogy ha megtekerem a hátsó kereket akkor a lánc egy pontban megfeszül! Szoktam fujni is meg tisztitani is, de ez most nem a miatt van! szerintetek mit kellene csinálnom vele ? :(
és milyent?
Kfc-nél láttam motort
Uff testvérek!
Háháá Azaz amerikai autó szakértő a haverom! Én olyat találtam ki, hogy elektromos autó aminek ugye nincs hangja, na annak a hangszórójából kellene szólni a V8 hangnak.
Pötyi eltűnt
Akkor jó

Már semmi bajom
Motor öblítő nem jó ötlet! Marad a teknyő le, sika-mika össze-vissza paszta teknyő össze, vissza. Asszem.