Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam most töltötte be alánc szett a 4 évet és még mindig jó és nem szeretem kimélni szerencsétlent
nem élek ilyenekkel!
nem
te pedofil állat!
és van már referencia gyerek?
marihuána?
Ha jó a lánckereked akko visszont a lánc kenés híánya okozta a lánc vesztét időnap elött. Nem lehet?
kicsit sok volt a mennyiség?
Most speciel maximum a 2005 ös Mariskámal tudok bulizni
Buli ? Majd hétvégén
Szobafestétről én biztos nem beszéltem mert az nem is csináljuk Az nem szeretem munka Kőmíves ,Hideg meleg burkolatok, nyílászárok . A térkő beletartozik drága ferencem a kőmíves szakmáhoze éted e A Ház nemes vakolása meg nem kőmíves kategoria szerinted ?Drágá ferikém egyem a lelked Amugy mindent vállalunk még gyerekgyártást is
- Emós: depi vagyok, öngyi leszek.
- Transzvesztita: Peti vagyok, Gyöngyi leszek...
én is tolom a sört :D
pedig leszokó félbe vagyok
a lánckerekek még nagyon jó állapotúak, szerintetek az cigány munka lenne, ha csak láncot cserélnék?:S
akkor kezdődjön a buli! most dobtam be egy sört!
Dehogy menek egész nap elbaszák a kedvem legalább este jó kedvem lesz ha itten vagyunk vazzeg
akkor tessék menni aludni!
egyszer hallottam egy középmotoros cliot na az is kemény volt.hát még ahogy mehetett.
A farkam kivan kb fél orája értem be most meg a szomszéd felöl csinájok keritést Bár ez csak síkhálóbol de azért elbasza az időmet Hajnalban kelek és befejezem munka elött
Ment válasz is
lehet nekem sem ártana megnézni bár fújáskor nem vettem még észre.de inkább majd megnézem.
hát az cumi :(
Nekem nem is kell mert én a subarut szeretem gyönyörű hangú boxermotor