Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a robesz meg 250kiló volt
Persze mert rejtőzködő állat.
Fájt is érte a szívem mikor megjelent (96-ban).
Most hogy kissé jobban belemélyedtem a GW doksijába és ott állnak egymás mellett Frével, így látszik igazán hogy Fré százszor komolyabb technika és kivétel nélkül minden téren sokkal de sokkal jobb mint az öreg vas. (bár igazságtalan is összehasonlítani őket )
Kis érdekesség: a GW blokkja önmagában 108 kg míg a Fré blokk kb:60-65 kg lehet.
Igen, szoktatom a motorhoz is a kislányom, tetszik neki a motor.
lefojtottam
tegnap este mi is lementünk a strandra bevertem 2 jó hideg sört meg egy kis töményet majd lefolytottam este 10-kor egy fokhagymás-sajtos-tejfölös lángossal és hazamentünk aludni. jó a víz amúgy?
Vadregémyes víz, sikló béka és hal van benne. Még krokodilt nem láttam.
thunderace
na akkor kérjük majd a képeket!
Veterán kiállitás ,Bográcsolás meg Zamárdiba Csöviékhez kimentünk Aztán mentünk fürdeni
Húztam szuszózni holnap nagyfalu túra lesz. Jó éjszakát.
Akkor ki kell ütni a dob belsejét és kell bele egy sportszűrő!
Majd lesznek képek de mind Csöviéknél és Zsotinál van mert nekem nem volt áram az akksikban (elfelejtettem tölteni)
utólag szóltak, hogy még bejáratós. Há, mondom, mosmá akkor nem. amúgy nem akassza ki az órát. Épp csak bemászik 170-180 közé. Viszont a kéthenger miatt olyan jó selymesen duruzsol, sima a járása.. Hihetetlenűl jó
Régebben tettél fel olyan képet amin a motoron ült, az is ő volt?
Én nem!
Én sem voltam pedig Zsolti szólt délelőtt hogy eljönne értem. De sajna délelőttös voltam, délután meg itt az ügyelet. (pedig szívesen mentem volna)
Igen, ő a kislányom. Még csak 3-éves ,de már evezni akar.
egy robogón félnék 160-nál is.
Nem. Ez egy robogó.
na mi volt siófokon? tegnap este gondolkodtunk asszonnyal hogy kocsival lehet átugrunk de sajna éjjel 2-től rosszul van és egész nap nyomja az ágyat.most is otthon maradt a Balatonon én meg visszajöttem Pápára.
Csak 180-ig van az órája.
Csak nem tesztmotort kaptál?