Fájt is érte a szívem mikor megjelent (96-ban).
Most hogy kissé jobban belemélyedtem a GW doksijába és ott állnak egymás mellett Frével, így látszik igazán hogy Fré százszor komolyabb technika és kivétel nélkül minden téren sokkal de sokkal jobb mint az öreg vas. (bár igazságtalan is összehasonlítani őket )
Kis érdekesség: a GW blokkja önmagában 108 kg míg a Fré blokk kb:60-65 kg lehet.
tegnap este mi is lementünk a strandra bevertem 2 jó hideg sört meg egy kis töményet majd lefolytottam este 10-kor egy fokhagymás-sajtos-tejfölös lángossal és hazamentünk aludni. jó a víz amúgy?
utólag szóltak, hogy még bejáratós. Há, mondom, mosmá akkor nem. amúgy nem akassza ki az órát. Épp csak bemászik 170-180 közé. Viszont a kéthenger miatt olyan jó selymesen duruzsol, sima a járása.. Hihetetlenűl jó
na mi volt siófokon? tegnap este gondolkodtunk asszonnyal hogy kocsival lehet átugrunk de sajna éjjel 2-től rosszul van és egész nap nyomja az ágyat.most is otthon maradt a Balatonon én meg visszajöttem Pápára.
Most hogy kissé jobban belemélyedtem a GW doksijába és ott állnak egymás mellett Frével, így látszik igazán hogy Fré százszor komolyabb technika és kivétel nélkül minden téren sokkal de sokkal jobb mint az öreg vas. (bár igazságtalan is összehasonlítani őket
Kis érdekesség: a GW blokkja önmagában 108 kg míg a Fré blokk kb:60-65 kg lehet.