Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,Mindenjót:))
nekem idáig nincs úgy hogy én benne vagyok egy találkozóba ha nem a világ végére tervezitek. de lehet hogy csak 2 napra majd kiderül.
A helyet kicsit azért pontosítani kéne.
Mentem éjszakára.
Na én meg megyek átnézzem a vasat mielött indulnék
Most. Délután biciklivel a Körös-torokba, fürdés (oda-vissza 25km) Aztán meg kimentem a melóhelyre, mert kellett itthonra pár alkatrész.
Szeretem egyedül csinálni
. . kocsiról beszéltél
Holnap eurosport 1-2 déltől asszem em 11 től már euro2 őn lesz a kispataki super stock 1000rel
Tessék ezt nézd át
http://tv.eurosport.hu/tvsched...
Hali Mindenkinek!Kitudja,hogymikor És melyikcsatorna Közvetitti A WSBK-át?kösz:)
gida: képek a kocsiról
nemesegyszerűséggel, gecijó
és zavart, hogy közbe csipkednek a szúnyogok?
Na megyek szunyóghálót szerelni mert az éjjel jól megbaxtak
Jó napot,augusztust meg tudom oldani,nekem jó.Az olajszintjelző valószínű neked is leakadt,mert a 2.6 liter új szűrővel is bőven elég.Nekem is fordítva volt benne a szűrő,de attól még az olajnak át kell mennie rajta.
Halihó
Anno, úgy de úgy szerettem volna megvenni azt a motort, amelyikkel gurulsz.... Lehetett vagy 4 éve....
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni mennyi olaj kell a 600 blokkjába?Az olajhütő is bele van kalibrálva?Ma raktam össze és folyamatosan világit a szintjelző lámpa 2,6l raktam bele és röhej mert elötte jó volt, viszont lelazitottam a hengerfejről a fémcsövet tekertetésre van böven olaj,Szürőt rakhattam be forditva egyáltalán lehet?köszönök mindennemü segitséget,
Bárhol csak szép helyen legyen
Én délelőtt a motoromon ülve. este kocsmában vagy valami szép helyen Zsolti által sütött ételt majszolva Zsolti által forgalmazott finom borocskát iszogatva. Másnap motoron ülve túrázva este 1 vörös túrázna a gázkaromon ás utolsó nap hol fáradtan haza.