Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te is balhénak hívod a farkad?
morgen srácok!
Én vennék és jó kis tört burival megenném
Te se vennél zsiráfot pedig bejön, nem igaz? Na erről beszélek! na alszommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Akkor mit királyosítod itt ha neked se jön be. Pötyikém szőrszálakat a nyelvedről borotváld már le, ezért haladsz te gyorsan a manageri ranglistán...
Valóban nem VENNÉK 2t-t de nem azért mert szar, hanem mert nekem nem jön be a hangja. Ilyen nagyon eccerű. A motor külsőre király, a virslikipuff meg a konzervhang valóban nem a legjobb választás, de az enyém is visít és ez a lényeg na aludok télleg, már mennem kéne asszonyhoz, de muszáj aludnom előtte.
Pötyikém ne tegyél felelőtlen kijelentést mert nemzőképességed forog veszélybe . 2t már lejárt lemez Látod még Ádám barátod is 4t robogót vett.
éés már itthon is. remélem mire felébredek megjön a kuplungom mert nagyon kéne...lehet kicsapom a balhét ha nem jön meg...

NE hallgass senkire, az a TZR hatalmas nagy király
Mentem dolgozni
Jó reggelt.
Este elment a sportmotor oldal nem tudtam belépni
Dolgozzál csak nyugodtan bagolykám
Nem aludni, büdös banda. Megint csak én dolgozom, igaz?! Cejjj
de már ő is mondta és jó szamár megérzi!
PUPU MONDJA szar idő lesz esővel
De csak miután azt mondod Pupu mondja!

Különben nem érvényes
hm. partyzást!
Igy is lehet értelmezni a dolgot!Akkor sem tartom biztonságosnak a használt tárcsákat.A sajátomat sem.Ja idén még nem tudtam használni.Nem csak ezért de benne van.Csak ne álljon fejre egyikötök sem ilyenek miat.Ha bunkónak tüntem akkor bocs mindenkitöl.Az infókat meg köszi!
Emrém én hasonlóságot vélek felfedezni eme ismeretlen fickóban
én meg már egyszer írtam hogy esni fog azt hittem észreveszed.

de azért jó puncizást!
ki mondta hogy fosok?
de ebben a korban már nem úgy ugrik neki az ember a melónak, mint nimfomán a vibrátornak.
Én is igy gondolom mert menni szertnék Déli part(Yzni)ozni Szombaton éjjel felé
ja így már értem.
. . . ez qrva jó rész volt . .
Ráadásul ugy néz ki ,hogy a léceim is megjönnek és azt is tudom alapozni meg utána kenni