Egy kicsit a reklám helye, bár inkább segíteni tudok.
A cég ahol dolgozom nagyon jó áron kínálja a motorgumikat, nagyon sok motoros jár emiatt hozzánk. És helyben szerelni is tudjuk őket. Ha gumiabroncs vásárlását tervezitek elötte érdemes érdeklődni a peter@strauszgumi.hu e-mail címen.
Te is okosan irkáljál. Az enyém még akkor is motor lesz mikor a tiéd már a zúzdába fog csücsülni a 2t megszüntetése miatt. Szar alkatrészek? Enyém 23 év és 60000e km alatt már bizonyította hogy nem szarból van bontatlan blokkal kisgyerek.
Nem hallgatok senkire.Ez nálam alap.A hangja nem olyan 2t-és csak a zakatolásról lehet tudni.Azért itt 2henger dolgozik nem 1 gyűszű!
A 2t lejárt,nem is tudtam!Szerintem ez fele anyi szar alkatrészböl van mint a te 1000-esed+nem annyi a sulya mint egy TIGRIS tanknak!
Egy kicsit a reklám helye, bár inkább segíteni tudok.
A cég ahol dolgozom nagyon jó áron kínálja a motorgumikat, nagyon sok motoros jár emiatt hozzánk. És helyben szerelni is tudjuk őket. Ha gumiabroncs vásárlását tervezitek elötte érdemes érdeklődni a peter@strauszgumi.hu e-mail címen.
A 2t lejárt,nem is tudtam!Szerintem ez fele anyi szar alkatrészböl van mint a te 1000-esed+nem annyi a sulya mint egy TIGRIS tanknak!