Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól emlékszem még a 1974-es KPM rendelet,vagy Kresz módosításban van benne,hogy minden járműnek a tipusengedélyben szereplő alkatrészekkel, kiegészítőkkel és szerkezeti felépítéssel kell rendewlkeznie,ha ettől eltér bármely tekintetben,akkor külön tipusvizsgára köteles.A műszaki vizsgán ma is ez a fő szempont sajna,a vonóhorog felszerelése is külön vizsga köteles. Ezért is veszem le előtte a doboztartót,nehogy abba is belekössenek.
Srácok a Dózsa ügyvéd=BearDr
Rendörnyomozó volt még két éve kilépett és ügyvédiirodát alapitott,segitökész srác.
Szasztok

Elvitt a kicsi, bár most már aztán tényleg ramaty állapotba van jöjjön meg a kuplung és úgy szétszedem, hogy úúúúúú
Na menek én is alukálni jó éjszakát
Na menek jó szorakozást nektek is itt meg nékem főleg .
Ez csak magán vélemény : Régen a 6V os trabant lámoával is lehetett látni most meg már a Xenon se elég ha igy megy tovább És oltárira imádom ha jőn velem szembe éjjel egy ilyen kocsi hogy baszta vona meg az any...káját.Én betiltanám!
kérdeztem tőle kétszer is....
Ne gyere siófokra akkor
Mázlista nem lesz eső
Na na
akkor eső lesz felétek .
Én meg baszok a Xenonotokra és megyek a partra gurulos bulizos éjszakára
Na jó estét
Ja orra alá dugom a cikket és még kitalál 48 szabálytalanságot a motorra és azért is megbüntet mert miért kekeckedek.
De most akkor az ügyvéd vagy a cikkíró használ xenont mert alul az osramnál mást mond
Ennek kapcsán keltett feszültséget Kinetic:
link
Hogy mi célja volt vele, hogy megkérdezte, holott Ő tudja a frankót . . . Na azt nem tudom.
De gyönyörű hangja van. . .
http://youtu.be/jFlSG9_Ue4A
Nem sok agysejtem van de 1enként felér 1 Einsteinel
hmmm, mind az összeset?
és ilyen gyorsan?
akkor talán meg is tudnád számolni őket...
én már elszíttam mert felpörgette az agysejtjeimet
csak nekem nyílik ilyenkor a bicska a zsebemben?
asszem elszíjok egy cigit