jól teszed. azt mondta valaki, hogy ha kiszedem a lamellákat, akkor utána nyomaték kulccsal kéne meghúzni a dolgokat. Mennyire igaz-ez? Ha megjönnek vééégre az alkatrészek akkor a benzines részeit atomjaira szedem, tuti valami idiótaság van megint és azért nem megy rendesen. Közbe meg kaptam rá egy ajánlatot
A klió annyiban jobb hogy iszonyú mennyiségű bontott cucc van hozzá, a pözsó meg ebből már kiöregedett.(az az 5-6L meg inkább 6,5-8,5L)
De a szeát amit linkeltem az nem jó?
Kszenonról annyit hogy jól látni vele de ha szarul van beállítva(márpedig motoron senki sem állítja utána ha két személyezik vagy tesz valamit a csomagtartóra,hacsak nem FJR/ST/BMW/GW túragépe van) akkor vakít minden szembejövőt mint az állat. (sokkal jobban mint a H4 felnyomva refin)
Ezért fulladjon meg az ilyen aki így jön velem szembe! (egyébként lehet itt színezni-megmagyarázni de hivatalosan NAGYON HELYESEN illegális a használata ha nem gyári beépítés)
Aki meg megmagyarázza hogy neki is van és nem is vakít akkor az vagy menjen szemészhez vagy még nem jött szembe saját magával. Az is lehet hogy tényleg nem vakít senkit ha az első sárvédőt világítja de akkor meg mi értelme?
Egyébként hagyományosban is van elég jó fényerejű (és színű) izzó ami nem égeti szénné a szembejövőket.
De a szeát amit linkeltem az nem jó?
Ezért fulladjon meg az ilyen aki így jön velem szembe! (egyébként lehet itt színezni-megmagyarázni de hivatalosan NAGYON HELYESEN illegális a használata ha nem gyári beépítés)
Aki meg megmagyarázza hogy neki is van és nem is vakít akkor az vagy menjen szemészhez vagy még nem jött szembe saját magával. Az is lehet hogy tényleg nem vakít senkit ha az első sárvédőt világítja de akkor meg mi értelme?
Egyébként hagyományosban is van elég jó fényerejű (és színű) izzó ami nem égeti szénné a szembejövőket.
egyelöre
Tudod Ádi tanitotta