Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidegvér emrém mert oszt neméred mög ha esetleg lesz itt egy bográcsozás megint Vagy a találkozot
kéne keresni neki, egy jófajta olcsó hondát például
basszameg, azt hittem vége mire visszajövök

no mentem megszámolom a kertben a hangyákat
Ez jó kérdés, ki mire esküszik?
Én például fékezés közbe nem szoktam esküdözni.
A lényeg az éjjel olyan jót mulatam nagyon jó party vot Jól éreztem magam és az eső sem eset
A szinter jobban eszi a tárcsát ? Vagy hogy is van ? Teljesen tudatlan vagyok ebben a dologban . . Még van egy fél órám amig ráérek aztán megyek foma 1 et nézni
Ez jó téma nekem is kell cserélnem na ez a téma mehet a xenonra nem válaszolunk többet
na most fejezd be te is
Nékem meg szomórúan veszem tudomásul ,hogy fékbetétcserém lesz megint Ki mire esküszik? Szinter , utcai. bármi .
de mázlista vagy
Menjél igyál a kocsmába vagy ahol akarsz de itt túráztassál minket.
Mentem délutánra.
Éreztem hogy nem kéne válaszolnom.
Ez már pont olyan mint amikor kiroban az olajháború
Istenemre eltűnsz hónapokra 1 napra visszanézel és már az arcukat karmolják az emberek.
Mellesleg, ma János nap van, és lazítok kicsit, meg vasárnap is, szóval kérlek ne bosszankodjál.
Na most fejezed be mert eldurrant az agyam menj a a picsába a xenonba ott okoskodjál nem tetszik sajnálom nem használ itt motoron senki nem tudjuk a választ amire te már tudod.
De most komolyan Jani te most mit akarsz tőlünk? Teszed fel a szarabbnál szarabb kérdéseket és meg is válaszolod magadnak és olyannak tűnik hogy te oktatni akarsz mert te jobban tudod, komolyan a xenonosba menj át légy szíves a lámpás dolgaiddal mert kezd kicsit idegesíteni a dolog. Én nem tudlak diplomatikusan elküldeni a picsába de hagyjál már ezzel a témával minket békén.
Szerinted mit jelent a 35W-?
Az izzó elé be van kötve 1 trafó is nem? amiatt lehet nem is csökken a fogyasztása? csak az izzó névleges teljesítménye meg jól hangzik.
Jasziék fele van
ezt 1 motorszerelő írta.
A foncsor vakulásra visszatérve. foncsor csere után nem fog vakulni ha tudsz szerezni olyan foncsort ami Xenonhoz készült. De foncsort senki se cserél ezért még nem is lehet kapni szerintem gyáriba.
Akkor meg az bassza szét a foncsorod olvasd a hagyományos foncsor nem jó a xenonhoz.
Nekem csak 35/35w a fényszóró foncsorom, szóval nem fogom szét égetni egy H4-es 55/60w teljesítményü izzóval.
Ezért rakok bele Xenon izzót 35w-ost.