Kérdés?
Mivel hasonlitották össze?
Például: Xenon 35w, Halogén 55w, a Xenon kb 3-szor erössebb fényt biztosit, majd fele olyan energia fogyasztással elvileg.
Kininek külön KIEMELNÉM az előzményből: (a gyártó ígéretével ellentétben)
Azaz hiába volt a dobozra írva hogy kevesebbet fog fogyasztani, ha a mérőműszer meg nem ezt mondta.
Először én is ezt gondoltam, mert ott jobban tartja az ember a határokat... de itthon is van, hogy úgy jön ki, hogy lazább országúti menetek vannak, és még soha nem volt 6 alatt az átlag.
Kint meg ebben olyan szerpentinek voltak, hogy azt hittem, fel se megy és több100 km-en keresztül - a pálya meg stabil 130, és sok eső, ennek ellenére ott mindig visszafelé ment az átlag.
Országúton (a hegyen is) a sógoréknál 100 a megengedett, ki is használtam többnyire, élvezetes szép kanyargós utak vannak
Ja,ja én is erre gondoltam...Utak is jobbak, autópályán, úton jobban fogyaszt. Egyszer én is lekeveredtem autópályáról autóútra a Honda Cici-vel, végig 100-al lehetett jönni 5 valamennyit evett.
mert biztos hegytetőn tankoltál, oszt lefele menet mérted az osztrák nyálat? Vagy csak simán ott nem mentél mint a töketlen, mert mások se mentek mint a töketlen. Nincs itt semmi összeesküvés.
Ócsón ilyet attak
Vehettem volna szalonból is, akkor xenyásssat kérek bele, csak akkor 12 lett volna - és ma ugyanannyit érne, mint ez.
Vettétek a fogyasztásom? az osztrák olajból kb. 1 literrel kevesebbet eszik mi meg kapjuk itthon a xart és kint nem is a prémium gázolajat vettem, hanem a sima legolcsóbbat...
Mlas akart olyat, mer 1re vaksibb, ahogy örexik, meg a sok juh is jobban meglássa, mikor megy 1000rel
De sajna, mivel szabálytalan, nem akarok a sündőrrel eleve -1 pozícióból elkezdeni tárgyalni
És vakít is, mint a barom, szabad felületű foncsorban, akárhogy be van állítva. A xenyát csak projektoros lámpatestbe lehet szerelni (az az, ami olyan, mint 1 diavetítő, az ki van maszkolva.)
A vectrámba projektor volt, H7-el, bele is tettem a xenyát, jó is volt. Amikor lett a bömi, átraktam, abban síma foncsor van, vakított, sok szórt fény, ki is vettem
Mivel hasonlitották össze?
Például: Xenon 35w, Halogén 55w, a Xenon kb 3-szor erössebb fényt biztosit, majd fele olyan energia fogyasztással elvileg.
Azaz hiába volt a dobozra írva hogy kevesebbet fog fogyasztani, ha a mérőműszer meg nem ezt mondta.
Kint meg ebben olyan szerpentinek voltak, hogy azt hittem, fel se megy
Országúton (a hegyen is) a sógoréknál 100 a megengedett, ki is használtam többnyire, élvezetes szép kanyargós utak vannak
ez példaértékű!
PUPU, Szigetmonostor-Biatorbágy viszonylaton az elkövetkező néhány órában várható eső, zivatar? Lehet megyek arra nemsokára...
Vehettem volna szalonból is, akkor xenyásssat kérek bele, csak akkor 12 lett volna
Vettétek a fogyasztásom? az osztrák olajból kb. 1 literrel kevesebbet eszik
Nemáááááá.
Nem is kéne
De sajna, mivel szabálytalan, nem akarok a sündőrrel eleve -1 pozícióból elkezdeni tárgyalni
És vakít is, mint a barom, szabad felületű foncsorban, akárhogy be van állítva. A xenyát csak projektoros lámpatestbe lehet szerelni (az az, ami olyan, mint 1 diavetítő, az ki van maszkolva.)
A vectrámba projektor volt, H7-el, bele is tettem a xenyát, jó is volt. Amikor lett a bömi, átraktam, abban síma foncsor van, vakított, sok szórt fény, ki is vettem
Ne menjen. Sokba lesz az ügyvéd is, meg a vesztett per is.
Világító és fényjelző berendezések
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet
Nem teszem be, csak a linkjét. benne van minden.