Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is a beleszakítás végett, valami olyasmit mondott, hogy nem egyenletes kopás lehet a vége. talán
Kérdés?
Mivel hasonlitották össze?
Például: Xenon 35w, Halogén 55w, a Xenon kb 3-szor erössebb fényt biztosit, majd fele olyan energia fogyasztással elvileg.
Kininek külön KIEMELNÉM az előzményből: (a gyártó ígéretével ellentétben)
Azaz hiába volt a dobozra írva hogy kevesebbet fog fogyasztani, ha a mérőműszer meg nem ezt mondta.
Azt írják a Xenon 40%-al kevesebb energiát fogyaszt, mint a Halogén izzó.
Ne is mond... pedig qrvajól világított, 4300K xenon, nem az a kék geci. Van itt valahol 1 fotó... ez mutat mindent.
Először én is ezt gondoltam, mert ott jobban tartja az ember a határokat... de itthon is van, hogy úgy jön ki, hogy lazább országúti menetek vannak, és még soha nem volt 6 alatt az átlag.
Kint meg ebben olyan szerpentinek voltak, hogy azt hittem, fel se megy és több100 km-en keresztül - a pálya meg stabil 130, és sok eső, ennek ellenére ott mindig visszafelé ment az átlag.
Országúton (a hegyen is) a sógoréknál 100 a megengedett, ki is használtam többnyire, élvezetes szép kanyargós utak vannak

ez példaértékű!
Ja,ja én is erre gondoltam...Utak is jobbak, autópályán, úton jobban fogyaszt. Egyszer én is lekeveredtem autópályáról autóútra a Honda Cici-vel, végig 100-al lehetett jönni 5 valamennyit evett.
mert biztos hegytetőn tankoltál, oszt lefele menet mérted az osztrák nyálat? Vagy csak simán ott nem mentél mint a töketlen, mert mások se mentek mint a töketlen. Nincs itt semmi összeesküvés.
Jó napokat!
PUPU, Szigetmonostor-Biatorbágy viszonylaton az elkövetkező néhány órában várható eső, zivatar? Lehet megyek arra nemsokára...
Ja, Sanya, neked is hoztam ajándékot Ilyennel xopnak a sofőrök St Moritz-ban mikor megáll, leül a földre majdnem.
Ócsón ilyet attak
Vehettem volna szalonból is, akkor xenyásssat kérek bele, csak akkor 12 lett volna - és ma ugyanannyit érne, mint ez.

Vettétek a fogyasztásom? az osztrák olajból kb. 1 literrel kevesebbet eszik mi meg kapjuk itthon a xart és kint nem is a prémium gázolajat vettem, hanem a sima legolcsóbbat...
Sziasztok! Reggel voltam bringázni,Orfűn megáztam 1 kicsit. Most süt a nap,de nagy szél van.
A Bömibe nem xenon van?
Nemáááááá.
Nem is kéne
Mlas akart olyat, mer 1re vaksibb, ahogy örexik, meg a sok juh is jobban meglássa, mikor megy 1000rel
De sajna, mivel szabálytalan, nem akarok a sündőrrel eleve -1 pozícióból elkezdeni tárgyalni
És vakít is, mint a barom, szabad felületű foncsorban, akárhogy be van állítva. A xenyát csak projektoros lámpatestbe lehet szerelni (az az, ami olyan, mint 1 diavetítő, az ki van maszkolva.)
A vectrámba projektor volt, H7-el, bele is tettem a xenyát, jó is volt. Amikor lett a bömi, átraktam, abban síma foncsor van, vakított, sok szórt fény, ki is vettem
jaa.
(vidd innen)
Itt is eseget néha.
ÁÁ nem kell Mlas már tegnap reagállt.

Ne menjen. Sokba lesz az ügyvéd is, meg a vesztett per is.

Világító és fényjelző berendezések
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet
Nem teszem be, csak a linkjét. benne van minden.
Azért írtam ezt példának mert hátha külföldiek is olvassák a fórumot és nem értenék hogy mi van. (Hogy mit csinál a californiai aszfalt? )