kösz az önbizalomnövelő lelkesítő hszt. így is lesz leszarok mindenkit akik ott vannak és megcsinálom mert ha 50x megcsináltam akkor miért ne menne 51x is
Ja ha még kalimpálni is kéne na akkor 99% most elbukna
Szerintem meg csak egyszerűen menj el és vizsgázz le, nem kell ott mutogatni semmit. Nem értem egyébként hogy miért nem tudtad megcsinálni a feladatot, mert aki most kezdett motorozni annál oké, de aki már ennyi ideje csinálja annak ez csukott szemmel sem lehet gond.
Nálad valami pillanatnyi rendszerhiba lehetett éppen akkor, legközelebb vedd sokkal lazábbra és csak motorozz körbe és kész. Nem számít hogy mi van körülötted és az sem számít hogy hányan néznek hiszen évek óta ezt csinálod a forgalomban, csak menj körbe és kész.
Ez valami olyan mintha azt mondanák hogy: József ne pofázzon itt hanem mutassa csak meg pupunak hogy tud motorozni és rajzolja hirtelen körbe itt a bójákat egy nyújtott villásHD Wide Glide-dal 30mp alatt! (ha nem megy akkor ugrik a jogsija)
Én meg odamennék és megcsinálnám mert nem azon görcsölnék hogy jaj mi lesz ha .., hanem mivel tudok motorozni megcsinálom és kész hiszen elég régóta motorozom már ahogy te is.(legfeljebb nem sikerül )
Nem kell itt másik iskola. Azt már rég kijártad.
(egyébként nekem még karjelzéssel kellett menni, nem lehetett indexszel)
Zavaró kocsikra ne hivatkozz,el fognak utasítani,mondván az utcán se leszel egyedül, lesz sok közlekedő kocsi meg egyéb jármű,gyalogos,ha téged ennyire zavar a közlekedésben,akkor nem vagy alkalmas járművezetésre.
Itt Szegeden egy pálya van,ha motorvizsga van,akkor kocsik nincsenek.A gyakorlópályán viszont a segédmotorpálya mellett fékeztek a kocsik,a srácokat nem irigyeltem.A nagymotorpálya már az erdő szélén volt,arra meg hullott rá a sok virág meg levél,terepmotorosoknak való.
Nem csak mikor rákoncentrálsz a visszafordítóra és jobbról jön 1 autó és automatikusan odanézel és már el van baszva
És a bójasor mellett van az a pont ahol a buzi autósok a vészfékezést gyakorolják elhiheted mennyire fasza úgy vizsgázni
és ha meg lesz a jogsid akkor lezáratod az utat amerre menni akarsz?
Különben meg bőven elég az az egy méter, nálam kocsival volt olyan a Balaton parton hogy mind a két oldalt kopogott a visszapillantó tükör a parkoló kocsik és a forgalom miatt.
Ja meg az is zavaró hogy közbe az autósok is mennek körbe körbe a vizsgaterület körül és ilyen 1m mennek el a visszafordítótól meg a bójasor mellett is na majd szombaton megbeszélem hogy ha zavarnak akkor iskolát váltok
Hát ha meglesz a 2 vizsga utána 1 hétig iszok speedezek mert annyi feszültség van bennem amit le kell vezetni.
Lehet el kéne mennem majd 2-3 napos tekergésre egyedül telefon kikapcs az országba és akkor megnyugszok
Ja ha még kalimpálni is kéne na akkor 99% most elbukna
Nálad valami pillanatnyi rendszerhiba lehetett éppen akkor, legközelebb vedd sokkal lazábbra és csak motorozz körbe és kész. Nem számít hogy mi van körülötted és az sem számít hogy hányan néznek hiszen évek óta ezt csinálod a forgalomban, csak menj körbe és kész.
Ez valami olyan mintha azt mondanák hogy: József
Én meg odamennék és megcsinálnám mert nem azon görcsölnék hogy jaj mi lesz ha .., hanem mivel tudok motorozni megcsinálom és kész hiszen elég régóta motorozom már ahogy te is.(legfeljebb nem sikerül
Nem kell itt másik iskola. Azt már rég kijártad.
(egyébként nekem még karjelzéssel kellett menni, nem lehetett indexszel)
Ezt a rutint én egy szar kölcsön 250-es TS-el csináltam meg.
Talán valaki tudja hogy mennyire fordulékony az a gép.
Egyébként ha jól emlékszek amikor Pesten a záróvonalon fordultál meg és lemeszeltek akkor nem tűntél túl idegesnek.
Akkor nem értem hogy itt mi a baj.
Ja rendezzünk találkozót most
Én is szabin vagyok.
http://youtu.be/PjaP3Hpmlls
És a bójasor mellett van az a pont ahol a buzi autósok a vészfékezést gyakorolják elhiheted mennyire fasza úgy vizsgázni
Különben meg bőven elég az az egy méter, nálam kocsival volt olyan a Balaton parton hogy mind a két oldalt kopogott a visszapillantó tükör a parkoló kocsik és a forgalom miatt.
Lehet el kéne mennem majd 2-3 napos tekergésre egyedül telefon kikapcs az országba és akkor megnyugszok