Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék ezt tanulmányozni.
link
még nekem is segédmotornál kalimpálnom kellett.mondjuk a simón nem is volt index.
vigyázz mert rád támadhatnak a level 26os darazsak és level 47es vadhangyák de ha viszel magaddal 1 level 78as mortein varázsflakont akkor talán túléled a portyázást
Milyen monsterről beszélgettetek áruló válik belőled is?
Megyek kertészkedni.
Persze de ezt itt ne hangoztasd mert bajod eshet.
Rájöttem ez a motoros vizsga tiszta foci. Gyakorlásnál hiába rúgod be 40/40 a 11est ha meccsen kihagyod
Az más kérdés, hogy kis taknyos korom óta élek halok a motorokért jajj ábrus tényleg. Láttam tegnap egy olyan monster-t amiről beszéltünk és nem is rossz befér az astraba hátra
Én már 9 évesen a centrumba figyeltem a 2000ft os delta motort és a verhovinát
Még gondolat se voltam 84'-ben
Nem akkor kezdtem A-ra! . .
Ja azt hittem pesten lesz
90-ben vizsgáztam segédmotorra és akkor valóban nem kellett sisak rá.
Még 95-ben is karjelzéssel kellett nyomni a rutin és a forgalmi vizsgát, bár nekem tökmindegy volt mert a csepptankos Jáwán amúgy sem volt index
(93-ban A1-re meg 250-es ETZ-mmel mentem, haza is akartak küldeni a vizsgáról de aztán ott az egyik srác odaadta a 150-esét addig)
mindig nézzük meg mit veszünk, szerintem jó páran megtanultuk ezt...

Sziasztok ma megint nem lesz motor bütykölés, 1 óra múlva már ülnöm kell a buszon a meló irányába menet... a havi beo-m jó lett, lesz egy pihizős hónapom
Kaposváron, a sportcsarnokban.
Baz+ Gyula, de öreg vagy...

Én is 84-ben vizsgáztam először,akkor még bukó nem volt kötelező,de integetni kellett!
van benne valami
Legalább be volt járatva
Nekem is karjelzéssel kellett 84-ben, meg ugye hátra is kellett nézni előtte de akkoriban ez nem volt szigorú ennyire (vagy csak 18 évesen nem vettem fel) Annyi segítség volt, hogy rencámos Simson S51B-vel vizsgáztam, és egy pont ugyanilyenem volt már 2 éve rencám nélkül (segédmotorként) úgyhogy a motorkezeléssel nem volt sok gond Emléxem, a sisak volt a legfurább - sm-ra nem kellett akkor még.
Ha most lenne igazság a földön, nekem is (meg a többi öreg A-snak) kellene nagy géppel vizsgáznom, bóják közt töketlenkednem...
De nincs
Igy van.Most értem haza személyigazolványom lejárt és ki van irva pénteken nemlesz ügyfélfogadás .
Figyelek hozzászólása nem gyenge.
http://www.sportmotor.hu/motor...
És ne wowozz annyit ártalmas
Én 8 évig counter strikeoztam napi 12-14 ó kat és azt vettem észre elhagyott az asszony eltűntek a haverjaim és híztam 30kg a gép mellet a sok energia ital miatt meg a kóla miatt