Meg, csak látszik hogy nem voltál ott Sikondán. Profi szervezés, no eltévedés, lezsírozott rendezett szállás, semmi félreértés és gyönyörű helyek-sok kanyar-hegy és völgy. Ennyit számít hogyha valaki ismeri a környéket.(és állítólag még rengeteg mindent nem is láttunk)
Balázs és Sanyi nagyon profin csinálták.
Aztán voltak akik megtanultak motorral kanyarodni, mások öregedtek pár évet az ezresek hátsó ülésén, volt aki megtudta hogy a huszonvalahány éves gyertyapipái magasabb páratartalmú levegőben több irányban is képesek szikrát adni.
Áááá, az durva lenne, az itteni hang-motoros társaság hamar kidőlne 7 órát mentem szakadó esőben, hegyvidéken, még rendes autóval is elég kemény.
Írtam, hogy ott mindenki boxerrel megy, és komoly felszereléssel, az nem a mi öreg motorjainknak való
Balázs és Sanyi nagyon profin csinálták.
Aztán voltak akik megtanultak motorral kanyarodni, mások öregedtek pár évet az ezresek hátsó ülésén, volt aki megtudta hogy a huszonvalahány éves gyertyapipái magasabb páratartalmú levegőben több irányban is képesek szikrát adni.
Írtam, hogy ott mindenki boxerrel megy, és komoly felszereléssel, az nem a mi öreg motorjainknak való