Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nagy kanyaros még jó a szűk kis kanyaros a szemét
Hondával mizu?
nem baj majd megyek veled. én sem biztos hogy tudom tartani a tempót ábrusékkal de majd kiderül.
Ne aggódjál majd megyek veled én se tudok állítólag tempót menni. Na de most jön 1 kuplung csere és augusztusba 1 első gumi csere és lesz tempómenet
hát tényleg nem árt ha valaki ismerős arra de ha nincs hát nincs.
Ma csak hajnali háromig volt. Level 25 lettem.
És volt aki rájött szarul ül a motoron, és volt aki rájött ez a legfaszább társaság.
De gáz lesz, ha bevisztek majd valami susnyás nagykanyaros, szerpentines helyekre, főleg utassal. . . Nemtook majd tempót menni. De megpróbálok.
Meg, csak látszik hogy nem voltál ott Sikondán. Profi szervezés, no eltévedés, lezsírozott rendezett szállás, semmi félreértés és gyönyörű helyek-sok kanyar-hegy és völgy. Ennyit számít hogyha valaki ismeri a környéket.(és állítólag még rengeteg mindent nem is láttunk)
Balázs és Sanyi nagyon profin csinálták.
Aztán voltak akik megtanultak motorral kanyarodni, mások öregedtek pár évet az ezresek hátsó ülésén, volt aki megtudta hogy a huszonvalahány éves gyertyapipái magasabb páratartalmú levegőben több irányban is képesek szikrát adni.
Áááá, az durva lenne, az itteni hang-motoros társaság hamar kidőlne 7 órát mentem szakadó esőben, hegyvidéken, még rendes autóval is elég kemény.
Írtam, hogy ott mindenki boxerrel megy, és komoly felszereléssel, az nem a mi öreg motorjainknak való
. . Wow ma még nem wowoztál a 78as varázs mortein bevált a múltkor?
. . semmin
Min gondolkodsz?
Nem árt a helyi erő, de szerintem anélkül is megoldható.
Szevasztok!
Az nem jó hangtompítót kell csinálnom akkor a brutál bélába.
Egyébként aki most jött vissza az Alpokból az ne szájaljon! (oda is mehetnénk)
tessék itt van 1 eladó
Természetesen nem haragszunk. (jössz és kész!)
Utolsó napra mi a szarnak mentem volna?