Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meglesz az! Csak ne görcsölj annyira. Most már tudod milyen,sztem simán meglesz hétfőn.
Le kéne szedni,mert a kisebbik lányom kedvence a Transformers. Most is a 2. rész megy nála.
Van hely ahonnan le lehet tölteni?
Bizony nem városi cirkálásra jó ez az országutak királya. Én is gurulgatnék már de hát az a fránya jogsi
Pupu! Tök jó volt gurulni egy kicsit. Asszem elkezdek benzinpénzt félrerakni,mert ez a gép nem városi gurulásra való. Ma nagy kedvem lett volna egész nap motorozni,sztem úgy kellett volna lelökni róla este.
Sziasztok! Micsoda nap! Motoroztam egy jót. Voltam fent a Szilveszteréknél,épp egy 400-as Frézit csinált az Attila. Szar volt a fesszabályzó,nagyon töltött. Felpüffedt a balos égő üvegburája. Ilyet még nem is láttam. Úgy megdagadt az izzó,hogy nem lehetett kiszedni a foncsorból,egyszerűen nem fért ki a lyukon.
ez bolond nem lehet yutubot belinkelni
link
wwwigi" target="_blank">http://youtu.be/q6ywhwwwigi

wWWigI" target="_blank">http://youtu.be/q6YwHwWWigI
Ej de jó kis film ez a transformers 3
reggel szakado eső ordito szél Most meg süt ezerrel és babás idő van A szél is alig fuv
Na Szép napot lányok
köszi Sanyi bácsi. A csapot nem küldöm mert kell a red baron meg tuti 10alatt nem hozza. . . . . .
És most ledőlök egy kicsit,mert megérdemlem.
Ja! És kész az akna alja betonozás.
Most érdeklődtem a Red Baron-nál,és kell a pontos alvázszám.Küld el Nekem,és holnapra megvan minden infó!
Így nincs nekik,hogy felújító készlet. Azt mondta a Szilveszter küld el a csapot,és megcsinálják. Nem felejtettem el. De ha gondolod megkérdezem még a Red Baron-nál is.
pontosan de nem hibáztatom mert szeleburdi tudod a szteroidok megártottak neki (Fánk bor sör csajok)
csak nem nem kérdezett meg neked valamit?
Ne szójjá be nem tudod miért van ott a morci fej kiscsákó
Sanyi tudja nem kap fánkot most már az tuti
ne mérgelődj pupu az árt a szépségednek!és hát..
akkor jó munkát!
Na megyek a garázsba,mert még nincs befejezve. Nehéz egyeztetni a tesommal.