Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó hely ez, szeret itt lakni, csak kevés a szerpentin.
Itt a lakom az erdőspuszták határán. Nem messze a Tó vendégház, az Erdőspuszta Club hotel, Vekeri tó, Bánki tájház, fancsikai tavak.
Ez az idézet mindent elmond a környékről:
"Hármashegyalja: Debrecentől 17 kilométerre fekvő terület, pihenőközpont. Elnevezésének magyarázata, hogy a szél alakította homokbuckák olyan magasak, hogy hegynek nevezték el az emberek. A kirándulóhely legkiemelkedőbb pontján 157 méteres tengerszint feletti magasságon kilátó épült."

Hatalmas hegyek magasodnak errefelé.
Mizu tökik?
Mit tudtok ti a filmes szakmáról
na lépek uraim holnap korán kelés meg még melózok is délelőtt.jó éjt skacok!
Mielőtt valami félreértés lenne nem versenyeztünk senkivel és nem is hagytunk le senkit. Volt aki az első nap mikor Sanyi megkérdezte hogy jó lesz így ez a tempó, azért felvetette hogy hát azért a kanyarokban még a kőműveseket és cuccaikat szállító lepukkant ezeréves szívódízel platós kisteher is lazán lenyomott minket a Mecsekben kanyarogva.
Mi sem vagyunk versenyzők, túrázni mentünk, a már szállóigévé vált: "Intettem neki hogy jöjjön tempót" ( ) kifejezés pupunak szólt és az autópályára vonatkozott odafelé menet.
Szóval nem kell itt ilyesmin aggódni.
ez 1 gyilkos 1 gép lehet 68 le
Ilyen ez a filmes szakma
Én mondjuk rámennék erre is, ha most lenne cash
link
hát nem de azért nagyritkán megfordulok arra felétek.régebben meg elég sűrűn.
Egyet már láttunk.
csak az fiatal volt és drága.
Nem ért le a lábam.
Ilyen ez az M3.
Na mizu? Drz lesz az áldozat?
na megyek lezuhanyzok, oszt szunya.
reggel kelek, mert csinálok Kingának reggelit, meg kv-. Szegénykém dolgozik holnap.
itt megy el mellettem
Jól felkészített üzembiztos motorok kellenek, jó gumikkal, halk kipufogóval (arrafelé nem menő az üvöltős, és sokba is lenne), meg olyan motoros, aki nem esik kétségbe, ha egész nap esőben kell mennie (és persze bírja mindene, meg a pipái is ) és kell sok cash, mert arra olcsó szállás nem van, a benya se 2Ft.
Szóval józanul felmérve, egy alpesi túra nem a mi szintünk, de hogy nem az enyém, az biztos. Ráadásul jót csapatni se lehet, mindenki cammog.
hááát. szerintem simán elképzelhető, hogy itt hóesés, nálad verőfényes napsütés.
Nem a szomszédban laksz.
a meg a wowot ne hagyd ki
mi tenni való lenne vele egyébként? Csakmert ha fordulni tudsz vele úgy tűnik, megy. . .
nem lesz eső!vasárnap délelőtt indulunk a balatonra úgy hogy nem lehet eső!
Semmi, nem foglalkozom vele. Ott áll és kész. Majd talán szeptember vége körül elkezdem. Az lehet hogy valamikor mostanában elindítom és fordulok vele pár kört itt de igazából most nem érek rá mert a kertet csinálom (parkosítok) meg igazából nem is érdekel egyelőre. (meg a lóvé is elfogyott ilyesmire)
Megyünk vasárnap Mátészalkára unokatesómnak megnézni egy DRZ 400-at. Motorral akartam menni, de szakadni fog az eső.
Akkor sorossal oda se merészkedjen senki? (a GW boxer )
Persze rá kéne készülni (motorok szervizelve, normális vízhatlan motorosruhában, csomagtartóval és némi készpénzzel) de ezekkel is meg lehet csinálni. Haverom ötödikén megy, ha nem vettem volna meg a Hondát akkor most kicseréltem volna a láncot és én is mennék.
Mondta hogy csinál videót meg egy rakás képet, majd feltolom ide is.