Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj nem fontos
srácok én tudatlan vagyok ilyen téren de mi a különbség az x meg az o gyűrűs láncok közt.én azt sem tudom az enyémen melyik van.
(mezőgazdasági gépeknél ott ahol szükséges )
jól van majd csak sikerül valahol találkoznunk.bár most lehet én is úgy leszek mint te hogy utolsó nap derül ki hogy lesz-e rá mani vagy sem.de remélem hogy igen és ezért próbálok segíteni a szervezésben.
ugyammá.
az lett volna kemény utólag tudod meg, hogy forgattak, és már elfelé mennek.
jah és még azt is mondta a nőci hogy 60valahányezer kg/m2 a szakítószilárdsága
az haggyán hogy túrázónak nem vagyok rutinos, de motorosnak se kifejezettem. Szerintem Poti a kis pöcsköszörüvel ami állandóan beteg már többet ment, mint én ezzel.
Ettől függetlenül nincs hely MO-on ahová nem indulok el ha találkozó lesz.
Az a gond nálam az utolsó napig mindig bizonytalan a dolog. Volt olyan akkor tudtam meg hogy forgatnak mikor már vonult fel a stáb
de nálad több a hely!
Akkor nem kéne sátrat verni hanem van itt 40 iroda mindenki hoz matracot meg hálózsákot fürödni és szállás is ingyé is lehetne de se grillezőm se bográcsom se tárcsám se semmim én 1 csóró kisfőnök vagyok
véletlenül pont én voltam az a srác felhívtam az Agrialancot és ott mondták hogy ez a lánc kimondottan motorokra való(mezőgazdasági gépeknél hol alkalmaznak X gyűrűs láncot?)
20 km rohadt hosszú ám részegen négykézláb . . .
Szevasztok!
Dunakanyar nekem is szimpi !
ááá nem Csövihez közelebb van
akkor ha ilyen közel van hozzád akkor mi is oda megyünk!majd az udvaron felverjük a sátrat! vagy a nagy csarnokokban!
Dömös az nekem 20km ide minden este puha ágyikómba aludhatok
ja akkor te menj valami puccos szállodába nekem jó a kemping.a fizumból arra futja.de lehet arra sem.majd ez előtte kiderül.
nem! bocs de épp melóztam és csak annyi időm volt hogy leírjam mit találtam. amúgy meg google a jó barátod!
Sanyikám . . . .
Amúgy nagy genyók vagytok elmegyek pofáztok egész nap visszajövök és semmi
Helló! Yamaha FZR 250 R alkatrészek eladók olcsón!
Idomok is vannak, tank, karbisor, váz,lengővilla, telók,fék...stb.... Plusz van még egy polisport streetfighter fejidom is.
Ha valakit esetleg érdekel az telefonon hívjon:06-20-329-03-77