Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na végeztem a visszolvasással szasztok
távtartó és tengely csere 20 as a tengely a régi 17 es a lengővillának a furatát is fel kell marni 20asra és nekem a féknyeregtartóból is kellett faragni 1,5cm
Oda nem megyek ott lakik a húgom Nagykovácsiba 1 út megy be és ki zsákfalu és tele van csillagossal és ámerikáivál ott az iskolájuk és annyi rendőr mint ott nincs is a földön .
Egyébként Gran Camping.link
és Egyébként tök nyomik a videók
Csövi vágja a lényeget.
Megkeresni én is meg tudom de ha én példálózok valamivel akkor odaszúrom a linket is ha van. Nem egyszerűbb?
És hol a link?
én is találtam 2 helyet.az egyik Döm9ösön van a Dömös Camping, a másik meg Esztergomba a Grand Camping.Nekem az Esztergomi szimpibb volt.Mindkét helyen lehet sátrazni is meg van apartman.Majd nézzétek meg esetleg ti is.
Az fasza lenne mert onnan pupu kétóránként "hazaugorhatna" megnézni hogy minden rendben megy-e a területen.
Múltkor Kriszti nézegetett szállást, talált Papszigeten valami jót. Onnan be lehet járni egész Dunakanyart, majd megkérdem...
csövi mindenkinek!
Az már nem érdekes mert azzal már dolgozni kell.
Elnézést, most láttam hogy küldtél mailt tegnap.
De ott csak azt meg nem úgy hívják.
Nekem mind 3 van! bár ha lenne rá még pénzem akkor megcsinálnám az E-t meg a D-t is.

(A még jobbaknak van mellette C is )
beütöttem,és kicsit elment a kedvem a farigcsálástól marad 18as
Már rég le kellett volna vizsgáznod. (rendes férfiembernek van autóra jogosítványa, a jobbaknak motorra is)
hogy ne kelljen karácsonyig várnom mire megvan...
Okosba?