Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! Ismét hozzátok fordulok :( Segítsen aki tud! Elkurtam a motorom :( Levettem a tankot, mert egy kábel elszakadt! Nem figyeltem eléggé! és nem tudom, hogy az egyik cső hová megy! Az AC pumpáról 3db cső jön le, egyik ami megy középre a karburátor sorra, az eddig okés, a második az rámegy a benzincsapra , az is okés! De a HARMADIKNAK NEM TUDOM A HELYÉT! kérem aki tud segiteni írja le! ez egy rövid kis benzincső! Fzr 600 ról van szó természetesen!
Én eddig mindkét talira akartam vinni az asszonyt de a meló miatt nem sikerült. De ha ilyen szarakodás megy az ideinek az időpontjával akkor idén sem tud jönni. (meg lehet hogy én sem)
sajnos vagyunk így páran
Az iszlám négy feleséget engedélyez. A saría azonban nyomatékosan csak egy asszonyt ajánl annak, aki attól tart, hogy többel nem tud igazságosan és egyenlően bánni.
Úgyszintén a saría előírása, hogy a család anyagi biztonságáért csakis a férj felel. El kell tartania a feleségét, méghozzá azon a színvonalon, amelyet a házassága előtt megszokott.
Még jó ,hogy Emrénk mindnehez ért
Ja és nem vagyok és Cshoro csak kevís a píínzem tezsvírem
Jó cakkát mindenkinek
Akko maradok az egyszer egynél
én is bedobom a szunyát további jó éjszakát uraim.Szevasztok!
Na mennem kéne aludni mert reggel vár a munka Bár enyhe lesz a pár nap mert elromlott a gater hidrolikája és igy nem vágta ki nékem a tetöanyagot a csávesz
Nem dolgozhat, neked kell eltartani
csóró gyerek ne akarjon 4 asszonyt
te beteg vagy!
ÁÁ egy híányzik aki a motoromat és a hozzá valo ellátást is biztositsa
Hát én ugy gondolnám hogy egy dolgozik egy háztartásbeli egy agyerekekre vigyázz a másikkal meg gyártjuk őket .
nekem sokszor egy is sok! nem hogy 4
nem tudom nem vagyok én hittérítő!
ha el tudod tartani őket 4 feleséged lehet
Há meg van baszod áttérek a Muzulmán hitre az is olyan nme de?
neked arab országban kéne élned mert ott szabad a bigámia!
Ott keresendö a hiba ,hogy mitudomén van egy X,Y csaj ő kell eddig ok is de mitudomén meglátok egy másikat pont az izlésemhez valot akkor már abba is szerelmes vagyok És ez igy jön belülem bele van égve a szervezetembe
jó éjt!