sziasztok! Ismét hozzátok fordulok :( Segítsen aki tud! Elkurtam a motorom :( Levettem a tankot, mert egy kábel elszakadt! Nem figyeltem eléggé! és nem tudom, hogy az egyik cső hová megy! Az AC pumpáról 3db cső jön le, egyik ami megy középre a karburátor sorra, az eddig okés, a második az rámegy a benzincsapra , az is okés! De a HARMADIKNAK NEM TUDOM A HELYÉT! kérem aki tud segiteni írja le! ez egy rövid kis benzincső! Fzr 600 ról van szó természetesen!
Én eddig mindkét talira akartam vinni az asszonyt de a meló miatt nem sikerült. De ha ilyen szarakodás megy az ideinek az időpontjával akkor idén sem tud jönni. (meg lehet hogy én sem)
Az iszlám négy feleséget engedélyez. A saría azonban nyomatékosan csak egy asszonyt ajánl annak, aki attól tart, hogy többel nem tud igazságosan és egyenlően bánni.
Úgyszintén a saría előírása, hogy a család anyagi biztonságáért csakis a férj felel. El kell tartania a feleségét, méghozzá azon a színvonalon, amelyet a házassága előtt megszokott.
Na mennem kéne aludni mert reggel vár a munka Bár enyhe lesz a pár nap mert elromlott a gater hidrolikája és igy nem vágta ki nékem a tetöanyagot a csávesz
Ott keresendö a hiba ,hogy mitudomén van egy X,Y csaj ő kell eddig ok is de mitudomén meglátok egy másikat pont az izlésemhez valot akkor már abba is szerelmes vagyok És ez igy jön belülem bele van égve a szervezetembe
Úgyszintén a saría előírása, hogy a család anyagi biztonságáért csakis a férj felel. El kell tartania a feleségét, méghozzá azon a színvonalon, amelyet a házassága előtt megszokott.
csóró gyerek ne akarjon 4 asszonyt