Szép is,és jó áron van az R1. De nem kéne,mert Olaszországból való! Ott meg köztudott,ütik vágják ezeket. Csak onnan hordanak mocikat.
Meg egyébként is. Van nekem jó motorkám,még az is több mint sok!
Ennyi volt a motogp nézés idén már nem nézem ilyen 1 unalmas 1oldalú mérkőzést a 125 moto2 az gyilkolós volt ez már embertelenül szar ennél még a bsbk is jobb
Gratulálok!
Ááááá! Úgy irigylem mikor valaki felveszi ezt a ruhát és hivatalos egy ilyen díjkiosztóra és kap egy ilyen okos valamit! A szomszédasszonyom ált.iskolában tanít és ő is rendszeresen tanul (Pécsen) mert a harmadik diplomáját csinálja, ő is most végez valahogy. (viszont szörnyű hogy 3 diplomával 90e ft a nettó fizetése )
Magamról el sem tudnám képzelni hogy ilyen ruhát valaha is felvehetnék, ugyanis sajnos túl hülye vagyok hozzá.
Nagyon büszke lehetsz Dr. Vicusra! (bár nem biztos hogy mindig előny ha valakinek okos felesége van )
Mivel ilyen ügyes volt, ezért ajándékképpen meglephetnétek magatokat azzal a kék R1-gyel, hiszen igazán megérdemli.
Nem,nem tudtam. Sportcsarnokban volt a kiosztó ünnepség,ha tudtam volna,megkereslek. Ugyanis egy órát ténferegtem a Tecsóban,mert a Talárt felvették,és még próba is volt előtte. Dél körül lett vége.
Keresek FZR600-ra első két féknyerget a 4 dugos verziót.
Köszi
Meg egyébként is. Van nekem jó motorkám,még az is több mint sok!
Ááááá! Úgy irigylem mikor valaki felveszi ezt a ruhát és hivatalos egy ilyen díjkiosztóra és kap egy ilyen okos valamit!
Magamról el sem tudnám képzelni hogy ilyen ruhát valaha is felvehetnék, ugyanis sajnos túl hülye vagyok hozzá.
Nagyon büszke lehetsz Dr. Vicusra!
Mivel ilyen ügyes volt, ezért ajándékképpen meglephetnétek magatokat azzal a kék R1-gyel, hiszen igazán megérdemli.
30-35-ért van daragja
http://www.tarozzipaolo.com/in...
link
Motor-ház