Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a mesu?
lehet már hétfőn mehetek érte 2-3 napot mondtak a központi irodába
ezt már szeretem mikor állambácsi emberei dolgoznak mint a gép
H: 8:00-20:00
K: 8:00-20:00
Sz: 8:00-20:00
Cs: 8:00-20:00
P: 8:00-20:00
SZ: 8.00 - 14.00
V: 8.00 - 14.00

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az elkészült okmányok átvételére hétköznapokon (hétfőtől-péntekig) 8.00-20.00 óráig, szombaton és vasárnap 8.00-14.00 óráig van lehetőség.
Eddig lehetett virgonckodni nem volt mit elvenni, de mivel szeretnék veletek sok sok ezer kilométert hajtani így csak okosan megfontoltan megyek majd
Tehát jövő hét végére meglesz a jogsi. Vigyázz rá,mint a szemed fényére!
Sziasztok!
köszi papuskám
Király vagy! Tudtam.

Gratulálok!
Van benne egy speciális csapágy az van kikopva és nyikorog. Két oldalról szimeringek határolják melyek konstrukciós hibásan fordítva vannak benne gyárilag bele tud menni a víz. (ez az egy hibája van ennek a motornak, de ez elhanyagolható )
De azért köszönöm a segítséget.
Hát majd télen addig had nyikorogjon!
A himbáknál nyikorog elvileg adj neki az jó lesz
Hali azt mondanám tipikus fzr nyikorgás nekem is nyikorgott mikor megvettem. Vedd kis és zsírozd meg majd elmúlik vettem csapágyzsírt közepes lágyságút és azzal nyomtam tele mindenhol.
Helló!
Nyikorog a hátsó lengővillám... Mi lenne a megoldás? Kiveszem és megzsírozom? Vagy más a gond?
Pénteken megyek a felügyeletre a papírért és onnan a visegrádi utcába a okmányiroda központba ott 3 nap alatt megcsinálják jövő hétvégén legálisan motorozok. Dobogókő Visegrád útvonalat terveztem be. Vagy átmegyek szeretett P071 barátomhoz és megnézem mi van a motorjával
És most a nagy izgalmakra ami hetek óta rettegésben tartott be is nyomom a 3doboz sörikémet.
Bebiztosítottam magam 10rugóval de nem is kellett volna mind1 így tutira megvolt. nem is azon mentünk amin tanultunk végig főút és 3 jobbkezes de ez direkt így volt csinálva gondolom a ráhatás miatt 6 balos volt és 6 jobbos nem volt 1 agytekervényes pálya és végig szinte nyíl egyenes