Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert?
amugy oszinten,jaszibol meg atibol kiindulva nem sokan fognak eljutni a fahazig
én is benne vagyok a sokfős ház ötletbe.majd max ha nem tudok aludni valaki horkolásától vagy vmi akkor kimegyek a ház elé egy padra aztán ott alszom.egy éjszakát ki lehet bírni bárhol.
na pálinkás jó reggelt mindenkinek!
Szerintem is lapka
szted nem szandekosan irtam?
meselek egy tortenetet,ami elegge tanulsagos.ha radkiabalnak kora reggel,a meg alvo fejedre,ne probald meg kitalalni,h ki az,mert belemesz a bokorba,v nekiugrasz jobb esetben a jardaszegelynek
ma regel kitoltam a gepezetet (az mellekes,h 170km-nel at kellett hajtanom tartalekra,sok volt mostansag az autopalya ).ahogy illik,bemelegitettem,felpattanok ra,es komotosan elindulok a jardan az ut fele.mivel nincs kozvetlen lehajto,ez kb 30-50m-t jelent.hirtelen az utrol ramkurtolnek,es a nevem kiabaljak.na most 2mp-es kesessel odafordultam,es realizaltam ki az.Zsolti baratunk az uj melohelyen:) arcfelismeres megvolt,termeszetesen visszabolintottam,mert iledelmes vagyok,bar akkor meg nem tudatosult,h ki az,csak ismeros volt az arca.leertem az utra,probalom utolerni,de lekanyarodnak.amint lekanyarodtak villant be,h hoppa,ez bizony Zsolti volt,hatraneztem a bekanyarodas szinhelyere,es hat majdnem sikerult felmasznom a jardaszegelyen keresztul a jardara. szoval Zsolti,legkozelebb finoman kurtolj,ne ebressz fel!szegeny motor,amit utana kapott sietnem kellett,mert meg nem reggeliztem,es vennem kellett a csiganal.legkozelebb hazhoz szallitast kerek a Varga peksegbol nekik ugyis finom a peksutijuk...
Előbb írta Ábrus, hogy betétes Az örökös vitatárgy
Lapka a sajt
A kicsi mér hagyta magát?
Bejelöltelek ezen a Nemzetbiztonsági Nyilvántartó Oldalon, nevem kicsit fura.
mivel en meg mindig nem tudom,h el tudok-e menni,v sem,de engem rohadtul nem erdekel,kivel alszom,amig nem taperol,igy tamogatom a sokfos fahazat.max ha nem marad hely,viszek satrat es gyors feallitom a fahaz mellett:) marmint a satrat allitom fel,mielott vki belekotne
lapkas.sok kis pici nyavalyas lapka van benne.
de szep az a simson!buszke lehet ra a gazdaja!irigylem kicsit...
És senki se lett terhes
Ballószögön egy szobában voltun,mlas,Ábrus Zsolti,és én.
Jó reggelit,volt két melóm korán reggel.Én az asszonnyal megyek,így egy kétszemélyes szobát kérek,nem szeretem a gruppent!
Jó reggelt
A fene, az zsebbenyúlósabb. Mindegy, egyenlőre nincs semmi rendellenes hangja, majd köv. szezonban elvégeztetem.
Betétes. (a csavaros túl egyszerű lenne)
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, aki már szerelt FZR 250R-t, hogy ennek a mocinak csavaros, vagy lapkás a szelephézag állítója?

Előre is köszönöm a választ!
na én is lépek aludni.
na itt van egy két kép polgárdiból. a GW-et ábrusnak fényképeztem, a Simsont meg érdekességnek.
puhány! jó éjt Pupu!
Na elmentem én is alukálni jó éjszakát uraim
óvatosan