én is benne vagyok a sokfős ház ötletbe.majd max ha nem tudok aludni valaki horkolásától vagy vmi akkor kimegyek a ház elé egy padra aztán ott alszom.egy éjszakát ki lehet bírni bárhol.
meselek egy tortenetet,ami elegge tanulsagos.ha radkiabalnak kora reggel,a meg alvo fejedre,ne probald meg kitalalni,h ki az,mert belemesz a bokorba,v nekiugrasz jobb esetben a jardaszegelynek
ma regel kitoltam a gepezetet (az mellekes,h 170km-nel at kellett hajtanom tartalekra,sok volt mostansag az autopalya ).ahogy illik,bemelegitettem,felpattanok ra,es komotosan elindulok a jardan az ut fele.mivel nincs kozvetlen lehajto,ez kb 30-50m-t jelent.hirtelen az utrol ramkurtolnek,es a nevem kiabaljak.na most 2mp-es kesessel odafordultam,es realizaltam ki az.Zsolti baratunk az uj melohelyen:) arcfelismeres megvolt,termeszetesen visszabolintottam,mert iledelmes vagyok,bar akkor meg nem tudatosult,h ki az,csak ismeros volt az arca.leertem az utra,probalom utolerni,de lekanyarodnak.amint lekanyarodtak villant be,h hoppa,ez bizony Zsolti volt,hatraneztem a bekanyarodas szinhelyere,es hat majdnem sikerult felmasznom a jardaszegelyen keresztul a jardara. szoval Zsolti,legkozelebb finoman kurtolj,ne ebressz fel!szegeny motor,amit utana kapott sietnem kellett,mert meg nem reggeliztem,es vennem kellett a csiganal.legkozelebb hazhoz szallitast kerek a Varga peksegbol nekik ugyis finom a peksutijuk...
mivel en meg mindig nem tudom,h el tudok-e menni,v sem,de engem rohadtul nem erdekel,kivel alszom,amig nem taperol,igy tamogatom a sokfos fahazat.max ha nem marad hely,viszek satrat es gyors feallitom a fahaz mellett:) marmint a satrat allitom fel,mielott vki belekotne
ma regel kitoltam a gepezetet (az mellekes,h 170km-nel at kellett hajtanom tartalekra,sok volt mostansag az autopalya
Lapka a sajt
Bejelöltelek ezen a Nemzetbiztonsági Nyilvántartó Oldalon, nevem kicsit fura.
Olyan kérdésem lenne, aki már szerelt FZR 250R-t, hogy ennek a mocinak csavaros, vagy lapkás a szelephézag állítója?
Előre is köszönöm a választ!