Hazafelé egyszer 120-al kellett előznöm,mert addig csak cammogott a Merci,de ráhúzott mikor mellé értem,a kis trükkös.Persze nem volt esélye!Lehet hogy roma hintó volt.
Az én gyertyáim is kormosak voltak,láthatóan csak 120-felett füstölt,viszont a kipu melletti indexlámpa erősen sötétített volt.
Aztán volt egy elrontott hézagbeállítás itt helyben,majd Ábrus felújíttatta a tartalék hengerfejet és azt tette rá,abba ki lettek cserélve a szimeringek is,beállította a hézagot is,azóta jó.Ez lehet gyűrű,hézaghiba,vagy sok benzin is.
A kocsimnál volt szerencsém egyszer törött gyűrűhöz.
Ott a motorfék üzemmódban füstölt (nem kicsit) gázadásra nem nagyon okádta.
Amennyiben a szelepszár-szimering ment el akkor nem folyamatosan kellene tolnia a füstöt?
Ha szelepszár-szimering akkor motorféküzemben kéken füstölne, ha az olajlehúzó gyűrűk fáradtak el akkor meg gázadásra. (ez a típus különösen hajlamos rá)
Kompresszió van benne rendesen? (mert akkor is csinál ilyet)
http://youtu.be/guswUdg8Bv8 hm, nem nagyon iparkodnak láthatóvá tenni... boxolgattunk kicsit egyik karbantartósráccal meló után. Kis utcai vagány, mondta is, hogy majd jól odacsap. Há ja
Aztán volt egy elrontott hézagbeállítás itt helyben,majd Ábrus felújíttatta a tartalék hengerfejet és azt tette rá,abba ki lettek cserélve a szimeringek is,beállította a hézagot is,azóta jó.Ez lehet gyűrű,hézaghiba,vagy sok benzin is.
Ott a motorfék üzemmódban füstölt (nem kicsit) gázadásra nem nagyon okádta.
Amennyiben a szelepszár-szimering ment el akkor nem folyamatosan kellene tolnia a füstöt?
link
Kissé le is voltam sérülve (bal vállam izomzata) ezért örültem hogy élek de néha benéztem azért.
Kompresszió van benne rendesen? (mert akkor is csinál ilyet)