Ja meg a bal szimeringem is elkezdett izzadni de azt a 3 heti állásnak tudom be a múltkor is állt sokat és izzadt de elmúlt mikor járattam 1 kicsit. mondjuk van 1 tarcsiba még
Van 1 jó kis dupla balos kanyar itt a ház sarkánál eddig 30 al mertem venni most már 50el jöttem és szépen ívre pakolva és az érkezési pontot nézve. Eddig mindig a kerék elé néztem de ugye a sok bolyázásnál a rutinon már leszoktatott szerintem főleg a visszafordító és a 8as volt pozitív hatással rám de még van mit visszatanulni
Mindenképpen hasznos lesz az biztos. Viszont helyed az lenne (amíg még ott melózol) gyakorolni a szűk fordulásokat és tréler sem kéne ha valami nem úgy sikerül. Nekem itt nincs egy nagyobb üres (aszfaltos) placc ahol gyakorolni lehetne.
Most jut eszembe hogy a légszűrőt nem pucoltam ki 2 és fél éve .
Akkor dadog 1 kicsit nekem is ha 1 ből visszatolom a szívatót első indításnál nem 2-3 perc múlva. Ha bemelegedett akkor hasít a kicsike kár hogy nem önjárós
Az enyém is pont olyan, de akadozik, ha visszatolom a szívatót már 1x szétszedtem, de nem találtam baját (valszeg a röpsúlyos szabályzó geciz) mind1, megy szívatóval, lexarom.
Jó, hogy írtad, 4T, mert fel kell tőtteni, de már elfelejtettem, mivel kell.
Vazze régóta vezetek és a rutinpályán a gyakorlás alatt szoptam ezért úgy gondolom el kell mennem rosszat nem tehet. Már a rutinozás is nagyobb önbizalmat adott a szűk fordulásoknál pl itt 10m fordultam meg most már 5-6 alatt is visszafordulok a frével
Hm. fel kéne szerintem szabályozni a fékdobomat, meg új ferodo-t rakni a betétre.. nem fog annyira mint kellene egy jó dobféknek. a másik meg az első tárcsám lenne, tök elég vastag, de kicsit üt.. tudtok olyat aki ezeket megcsinálja rendesen?
Lesz augusztusba vezetéstechnikai trénig asszem kakucson én ingyen mehetek de ha viszek+1 embert ha jól emlékeszem 5000ft ért jöhet 15000helyett . De majd utánaérdeklődök és szólok időben ha van kedve valakinek akkor szóljatok és boxoljátok le 1mással .
http://www.delmagyar.hu/szeged...
Akkor dadog 1 kicsit nekem is ha 1 ből visszatolom a szívatót első indításnál nem 2-3 perc múlva. Ha bemelegedett akkor hasít a kicsike kár hogy nem önjárós
Jó, hogy írtad, 4T, mert fel kell tőtteni, de már elfelejtettem, mivel kell.
link