Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fú utolsó etap jön kb 2000m2 az már árnyékos hál istenek olyan vagyok mint a jó kis sült mlas már csak a citrom hiányzik a számból.

hiába ölelgetsz, akkor is innod kell, ha ott leszek....
na akkor ti biztos nem alszatok egy szobába.
Ezt a kijelentést RÁGALOMNAK veszem
hát biztos jó lehetett.
Wazzeg, arra gondoltam, hogyha jössz, nem kellenek csajok, mert tudunk jókat dumálni

Nem tudom, miért jutott eszedbe a segged
Meg Denim dezodort
elő fogok hozakodni a malacozással ha folyton az én seggem a téma nálad...
Ábruséknak egy 2 fős panziószoba lesz.
Mert én használtam füldugót
Basszátok meg nagyon kemény vagyok 1 szál fürdőgatyába félmeztelenül nyomom a fűnyírást. Én még a strandon is pólót hordok .
Azt a nevet ismerős a honvédségről 1 helyen voltunk katonák . . .
mondjuk te ismerős vagy.. akkor nem értem.
tényleg
Komoly, az a nő télleg az anyád? Vagy vicces fijú voltál?
Komolyan mondom, nem tudom azt a xart használni, számomra átláthatatlan (meg nem is nyomulok ilyeneken, ritkán megnézem, hogy a lányom mit garázdálkodik rajta kevésagyú 13 éves )
Az iwiwet azt még értettem, de az már lecsengett, most mindenki féccbukozik, én meg rosszul vagyok minden tömeghisztériától (megaszár, valóvilág, barátokközt, és ide jön a féccbuk/twitter)
komolyan mondom, iFonom is csak azért nincs, mert minden majom olyan vesz...pedig tudom, hogy jó. (bocs az itteni ájfón tulajoktól )
mert a nem moszados zsidók miatt (azok úgy is látják ) nem nyílvános, mert van olyan ismerősöm akit nem feltétlen jó, ha bárki idegen lát. Értem?
engem nem?
neked nincsenek ismerőseid? mert 1et se látok a fészbúkodon csak a családtagokat.
gondoltam, h te vagy azé hagyta, mer addigra már elmúlt a lelkesedése itt már két kesztyű is volt rajtam, nehogy baja legyen
kar,h nem voltal ullesen,akkor tapasztaltad volna mi folyt ott.sosem fogom elfelejteni az ejszakai motorszerelest,a csajozast, a z12 incidenst es a masnapi fejeket
csak nem itatnak le mindenkit?
en nem pletykalok,majd elmeselik ok