Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ajánlottam volna a csontkovácsot neki 400as volt de minden adatot törölt magáról a vidiket fotókat emailt mindent.
Benézhecc ide rendszeresen is - végre, nem én leszek a legöregebb
Hát 400-ast nem fogsz találni, egy volt, de azt is eladták
Köszi az őszinte választ! Szét nézek hátha van itt olyan márkatárs akinek ugyan ilyen 400 as gépe van. Köszi még egyszer!
Te csak úgy Hogy érezd, hogy törődnek veled....
Nem értek a lovakhoz Én Ngk irridiumosat használok, nekem bevált...
nem. 3 nap jövőhéten kézbe van mert a központiba viszem pénteken itt hétvégén is dolgoznak szombat vasárnap
Nem baj. Megpróbálom be cseréltetni mivel új,dobozos.
Megtudnád mondani milyet volna célszerű vennem? Nem feltétlenül kell hogy denso legyen. Mert az az igazság még nem kellett szétszedni a kis gépet annyira hogy lássam milyen gyertya van benne és hányas kulcs kell hozzá. Ha megtennéd hogy segítesz nagyon megköszönném! Üdv: Laci
miért vagyok szemét állat
A szemét állat, akkor felül a keresőbe írd be a két tipusszámot

akkor 2 hét és ott a jogsi?
Gratulálok !
nem jó a link jaszi
Igen bíztam benne hogy nem vitte el a tetőtöket. Hétfőn levizsgáztam sikeresen.
Ha jól látom a hőértékük más

u27etr

u24esr-n
beszart a hidrofor.
napok óta szerelek
tegnap este lett kész.
a 3 nap víz nélküli állás miatt beállt a wc tartály.
az az előbb lett kész. van ám meló.
ja, + hétfőn este olyan vihar volt, hogy alig tudtunk hazajönni a városból. sok helyen a kocsi alja végig úszott a vizen. 2-es kis fordulat végig. komoly volt.
Hát nem hiszem:

link

Eltűntél világ csavargója
Szép napot !

Mizu?
Sziasztok!
Kellene a segítségetek. Van egy 400-as FZR-m és ehhez kellene gyertya.
Van két densom a száma U27ETR szerintetek ez jó hozzá? Ha igen akkor már csak 2db-ot kell vennem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
A haverom szokott vágni ko-s anyagból, van pár elismert srác itt a képesmotoron, aki hirdet bármilyen féktárcsát, és van amelyiknek dolgozik...... szóval annyira szar nem lehet..... Ráadásul azoknak akiknek vág, azok versenyeznek és streeteznek is keményen
Nekem a Ktm-re vágott, miután felkopott a felülete, egész faszán használható lett. Egy próbát megérhet
segítettem
segíts neki
Én lehet elvettem a kedvét attól hogy az FZR fórumban érdeklődjön
Vazze péntekre kemény időt mondanak nagyon vihar szél jég minden ami szem száj ingere