Nem baj. Megpróbálom be cseréltetni mivel új,dobozos.
Megtudnád mondani milyet volna célszerű vennem? Nem feltétlenül kell hogy denso legyen. Mert az az igazság még nem kellett szétszedni a kis gépet annyira hogy lássam milyen gyertya van benne és hányas kulcs kell hozzá. Ha megtennéd hogy segítesz nagyon megköszönném! Üdv: Laci
beszart a hidrofor.
napok óta szerelek
tegnap este lett kész.
a 3 nap víz nélküli állás miatt beállt a wc tartály.
az az előbb lett kész. van ám meló.
ja, + hétfőn este olyan vihar volt, hogy alig tudtunk hazajönni a városból. sok helyen a kocsi alja végig úszott a vizen. 2-es kis fordulat végig. komoly volt.
Sziasztok!
Kellene a segítségetek. Van egy 400-as FZR-m és ehhez kellene gyertya.
Van két densom a száma U27ETR szerintetek ez jó hozzá? Ha igen akkor már csak 2db-ot kell vennem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
A haverom szokott vágni ko-s anyagból, van pár elismert srác itt a képesmotoron, aki hirdet bármilyen féktárcsát, és van amelyiknek dolgozik...... szóval annyira szar nem lehet..... Ráadásul azoknak akiknek vág, azok versenyeznek és streeteznek is keményen
Nekem a Ktm-re vágott, miután felkopott a felülete, egész faszán használható lett. Egy próbát megérhet
Megtudnád mondani milyet volna célszerű vennem? Nem feltétlenül kell hogy denso legyen. Mert az az igazság még nem kellett szétszedni a kis gépet annyira hogy lássam milyen gyertya van benne és hányas kulcs kell hozzá. Ha megtennéd hogy segítesz nagyon megköszönném! Üdv: Laci
akkor 2 hét és ott a jogsi?
Gratulálok !
u27etr
u24esr-n
napok óta szerelek
tegnap este lett kész.
a 3 nap víz nélküli állás miatt beállt a wc tartály.
az az előbb lett kész. van ám meló.
ja, + hétfőn este olyan vihar volt, hogy alig tudtunk hazajönni a városból. sok helyen a kocsi alja végig úszott a vizen. 2-es kis fordulat végig. komoly volt.
link
Eltűntél világ csavargója
Mizu?
Kellene a segítségetek. Van egy 400-as FZR-m és ehhez kellene gyertya.
Van két densom a száma U27ETR szerintetek ez jó hozzá? Ha igen akkor már csak 2db-ot kell vennem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Nekem a Ktm-re vágott, miután felkopott a felülete, egész faszán használható lett. Egy próbát megérhet
Én lehet elvettem a kedvét attól hogy az FZR fórumban érdeklődjön