Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom te is készülsz
eljössz M5 fele, Soroksári Auchan-ig, a mellett van a KFC egyből. Van itt mellettünk decathlon is.
Készülődök szombatra
Pátyi lövészklub hirdetett éjszakai lövészetet légpuskás szept 3 ra
Nem tudok ilyesmiről
Hát Fóton sok a cigány itt lehet
Pupu,ott a környékeden(Mogyoródon) van valahol egy lőtér.Szeptember 3-án lesz ott egy éjszakai lövészet.Sejted hogy merre lehet?
okés. Nem lóverseny. . .
Hát 2 napja nem, de mindjár +nézem. Most is van nálam egy ürge a szar PCje miatt - tele velük mán a hócipőm
Itt semmi pótlék lassan én fizetek hogy dolgozhassak.
Mlas ez az a kapu ahol bent aludtál
kapol veszélyességi pótlékot? nálunk a szerelők kapnak FAM -ra pízt (feszültség alatti munka)
Esküszöm a robbantási műsorokba nem tudták olyan pontosan 1 helyre lebontani a cuccot mint itt
Ja ma majdnem megpusztulam írtam már?
Jöttek visszabontani 1 gipszkartonozást mert keményen csúnyán megereszkedett. Szóltak a melósok hogy engedjem lejjebb a kaput hogy fentről el tudják kezdeni visszabontani. Megnyomtam elindult le megállítottam kiléptem a kapu alól és 2mp múlva ez lett. Nem szívtam el kb 4 cigit zsinórba. A melós meg is jegyezte hamar akartak végezni de nem ilyen gyorsan .
Szevasz pufipofi.
aha értem hát 1 próbát megér. Nekem a parkfényem világít elől keményen, ledes technologiát alkalmaztam Nem is kell a tompított.
Sziasztok!
Mlas olvasol mostanság ímélt ?
Jó is, jól világít, ilyen volt a béjemwémben.
Csak azért volt, mert fél év után kiégett mindkettő, 1 hónap különbséggel ez a túlfeszített izzó hátránya.

Ui: motorba még hamarabb kimegy, mert ott mindig égetni kell
Hát nem tom ez elég meggyőzőnek tűnik nekem.
http://youtu.be/He3dJ0VAO_Q
Kell a faszomnak xenon ezt most nagyon dicsérték.
link
Gyerekek azért egész enyhe telünk van nem?
Még nem tom holnap reggelre meg tom mondani. De jó volna