Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már jó.

Ott áll bent a garázsban az is.
Ábrus, a turbo kawa miért nem jó?
Most nyomtam le vele Polgárdit,és saját lábán jött el Ábrustól is.Ez nem kétütemű,hogy az első húsz kilométeren ki kell égetni belőle az olajat,aztán húzom neki!
ezt az okfejtest ha ugy nezzuk viszonylagosan gond nelkul elment kb 8000km-t.igaz kis adagokban.el fog ez menni 200.000-et is anelkul,h a blokkhoz nyulnek
Ha valami elmegy 50km-t gond nélkül az elmegy 100-at is, de ami elmegy 100-at az elmegy 150-et is, ami meg elmegy 150km-t az mitől ne menne el 500-at? Ha meg (mint látod ) már az 500 sem gond akkor akár az 1000km sem lehet probléma és itt ebből láthatod hogy ha lazán ment az 1000 km akkor a 10.000 km is ugyanilyen simán menne. Ha meg ilyen simán lenyomtad a 10e km akkor meg mit nyavalyogsz hogy nem biztos hogy menne 267 km? Csak benzin legyen és semmi gond!
na ezért úszom csak medencébe
Én azért óvatosan pecáznék, gida...
eddig csak 50-100 nagoy nmax 150km-es tavokat tettem meg vele.nem tudom hogyan viselkedne hosszu tavon.raadasul most, ahogy mar emlitettem,kohecsel kcisit.
",es felek nem birna ki a joszag"
Nem is mondtam:valamelyik nap amikor indítottam a Hondát betettem Fré akksiját és hajrá! Lett egy kattanás, 1/4 fordítás a főtengelyen és egy fáradt nyögés majd kihunytak a fények.
Az öreg boxer feltekerte a 10Ah-ás 190A-es 50ezres Yuasát és elszívta mint egy Jointot!
Megtámogatva egy 55Ah-ás akksival pöccre indult.
bakosi kollega te hol is lax?ma mennek asszonyek zankara,nehogy lecsapj ra amugy lehet hetvegen megyek utanuk motorral.csak irto messzire van,es felek nem birna ki a joszag.legjobb esetben is oda 267km.ilyen hosszu tavon nem voltam vele,miota hazajott debrecenbol.ha viszont nem megyek,akkor megyek jaszihoz
a tokom kivan. asszonyek balatonon.haverom horvathba, anyamek romaniaban.csak en vagyok itthon.
Itt elállt és süt a nap. Nemsokára a párás melegben lehet felfordulni.
a kozos alvasnak is ugyanaz a ket szabalya,mint a gruppennek:
1. ne maradj ki belole!
2: segged mindig a fal fele forditsd!
Moziba? a mai torrentezős világban?
Egy jó mozi nővel*, kukoricával, kólával bő 3000 - annyiért van egy havi internet jobb helyeken

*ha még film előtt meglát valamit a plázában - kész csőd.
ja, rohadjon meg.. strand kilőve. ki jön moziba? :)
Hétfő-kedd, kánikula egész nap. Dolgoztam a boltban.
Mától szabadság, szélvihar, biztos esni is fog Motor, kert, egyéb tennivalók... mind alszik (szerintem én is fogok - mi mást lehet csinálni?)
Itt is esik este óta.
Ideért a szélvihar.
Jó napokat itt bent ülünk a konyhában mi is várval az eső eláltát
Na jó reggelt. Miaz, mindenkit elmosott a vihar? PUPU Te ma nam fogsz motorozni úgy látom...
jó 8 Pupu, grat
A méhek nem olyan szorgosak, mint hisszük. Csak nem tudnak lassabban zümmögni
Jóccakát.
Na eltoltam bicajt holnap szeretnék 1 et motorozni ha az idő engedi