Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz ez, csak kevés a fény.
Indítást eső után is próbáltad? (szépen indul )
A hangja nem rossz, télleg egy piszkált bogárra hasonlít... Te, 0:40 körül mennyivel mén? (azt látom, hogy 4000-t forog) és mennyit forog 1 ilyen?
Nincs valakinek kölcsön 1748000 forintja kamatmentesen?Mindjárt megvenném!
http://vateraauto.hu/offer/suz...
Nem egy elfogóvadász,de nem is erre készült.Ez egy öreg B52-es,lassú de sokat bír,és messzire elvisz megállás nélkül.
Valami http://youtu.be/kPMO0uy1tLo hangja van és kb ennyire is megy.
Akkor azért éreztem gyengének GPZ 750-est az FZ 750-hez képest.
Frénél a kényelmet kivéve mindenben jóval halványabb, azt hogy kurvajó, azt sem merném így egyértelműen kijelenteni. A legenda részét hagyjuk mert az sosem érdekelt, de az jó volt benne (miután egy kicsit félretettem a megszokott hipp-hopp 140-160 és utazgatunk, majd néha egy-egy egyenesben: az a tuningverdás csíra mintha úgy nézett volna rám mintha kekeckedni akarna, ezért azonnal elnyomom mint a csikket és gáááz! beidegződéseket) hogy lehet tulajdonképpen normálisan is motorozni, amikor tényleg csak a motorozás a cél, nem pedig az alkalmat várom hogy lehessen húzni egy kövér gázt.
Ezért mondtam hogy elsőre nem értettem a hardver működését mert nem azt adta amit megszoktam és azonnal hibát kerestem. Aztán kiderült hogy bennem van.
nem nem azzal. Ide nem írok mert folyamatban van, de ha érdekel,akkor email. Nah,most olvasom,hogy mentél is vele
Nagyon sehogy mert nemigen foglalkoztam vele. Zűr van a Hondával?
Szóvl a fréhez képest:
-lassabb
-instabilabb
-rosszabb a fékje
-nehezebb
de azért qrvajó
Láttam a minap egy full nakedet - az tetszett, de azért nemkéne.

Azé ne sértőggy be, írjál róla nyugodtan, érdekel, és elhiszem, hogy a legenda varázsa kompenzálhatja a józan műszaki érveket.
És nem hívom pöcshosszabítónak - az a 2012-es modell
Ezt én tudom de az akkor volt. Most meg ma van.
Kini neked meg lehetett a forgalmiban 110Le-s de a valóságban 85-90 lovasak voltak. A GPZ 900 volt 115 lovas.
Sziasztok Van egy kis időm,úgyhogy bepofátlankodtam ide lehet újból lesz fizi, de erről majd akkor mesélek ha minden tisztázódott. elég bonyolult az egész dolog pupu grat a jogsihoz,végre kergetheted a lovakat engedéllyel aztán van valami hír errefelé? ábrus,hogy áll a gw projekt?
Ma délután Goldwingoltam ~30 km-t itt a környéken.
Háát, szokni kell a dolgot az biztos mert nem egy FZR. Itt a gáz húzgálásával csak a VW bogár boxerhang változik de nem terhelte meg a derekamat a gyorsulás. 100-110 körül jó vele cirkálni, szél tényleg egy deka sem fúj rajta (nyitott robogós sisakban nyomtam) pedig a srác mondta hogy megesett hogy autópályán 120-nál simán cigarettázott a tolólap mögött. (100%-ig hihető)
Vezetni, kanyarogni vele baromi könnyű, annak ellenére hogy kb 300 kg, bár a futóművén érezni hogy erősebb fékezésnél tekeredik ide-oda, köze sincs Fré "rendíthetetlen alutömb" érzésű vázához és futóművéhez. (opcinális lehet előre egy komolyabb futómű )
A fékek fognak és lassítanak is valahogy de a 320-as FZR horgonyhoz képes ez patkófék kategória. (bár hozzáteszem hogy még a gyári 82-es gumifékcsövek vannak rajta)
A váltója zajos de nagyon könnyen és pontosan jár, a holtjáték a hajtásláncban elég nagy de Istenem, 30 éves technika, mit várhatok tőle.
A karburátorok beállítása biztos hogy nem jó mert nagyon el nem égett benzinszagú a kip.gáz, valamint egy-két "redline" gyorsulásnál gyújtáskimaradás vagy szar keverék miatt állat nagyokat durrant , a blokkból itt-ott cseperészik az olaj melegen (tömítéseknél) és a bal oldali könyöknél valami repedésen kifúj a kip.rendszer ezért elég hangos és büdös is lett tőle a ruhám.
Az szenzoraimat átállítva "normál" üzemre és cirkáló üzemmódban motorozva meglepően kellemes partner, valamint kivétel nélkül mindenki megcsodálta menet közben, meghallva a VW Transporter szerű dübörgést, hogy ki ez az állat aki tank (borítás) oldalfedelek és szinte minden nélkül mászkál fel-le a környéken vagy huszadszor.
Bevallom első gondolatom az volt (meg a második is) hogy: áááá, nem fog ez menni, nem vagyok én ilyen, de miután átállt az agyam túrasport üzemmódból(nem csak 140 felett lehet motorozni)értelmesbe, akkor a vége felé kezdtem érezni az ízét és kezdett tetszeni. Egyre jobban.
Ez az én GPZ 750-em 1985-ös és 110-LE.
Amikor ez kijött, nem sok erősebb motor volt nála... akkoriban nem volt minden sarkon egy ezres 180 lóval 1983-ról beszélünk.
Emléxem, a Balcsin nézegettem ilyet kölyökkoromban, kezemmel farkam ütemesen húzogatva.
Nekem a KAWASAKI GPZ 750-em forgalmi szerint 110-LE volt.
A GPZ széria elég "darabosra" sikerült, nem olyan mint az FZR.
A turbo ráadásul befecskendezős és egy kicsit "másabb" mint a széria 750 ezért beállítani vagy alkatrészt szerezni szinte lehetetlen hozzá. (a szervizek is csak bottal bökdösik) A teljesítménye sem indokolja hogy okvetlenül kelljen (110 Le körül van) és a futóműve sem közelíti meg az FZR-ét.(sem a 110 Le-t)
Szóval ritkának ritka, érdekesnek érdekes de nekem biztos hogy nem kellene. (azért vagyok ilyen okos mert jó pár éve volt egy ilyen itt a faluban)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Z...ó száz emberből több mint egy zuglói az országban
mia családja ugye oroszlány és környékei (höhö, ott van környe is ), és ahogy mozogtunk ararfelé, lejött, hogy ott is csak a csóreszoknak cink a vidéki tempó, de ha van della autókáznak trébányára moziba, vagy balcsira, pestre, elvannak mint a befőtt. Ha lenne gempa, tatán pl eléggé tetszene
2010-ben cc. 3500 lakos
és az még milyen kicsinek számít világviszonylatban. szar kis falu
Ja, mert ha város akkor egy pesti kölök csak Budapest méretű gettóban tud gondolkodni.