persze
FAM/NYAM vizsga.
feszültség és nyomás alatti munkavégzés (gáz és áram)
nagyon durva védőfelszerelésekkel középfeszültségen áramtalanítás nélkül dolgoznak. Multkor egy forgószél után szénát takarítottak be FAM technológiával. Felcsavarta a szél a KÖF hálózatra.
Én itthon 28m-re tudok lőni, keresztül a kertben. 3cm-es céltárgy, szabad szemmel alig látszik 10/6-7 találat, ezt kéne 8-9-re felvinni!
A versenyeken az utolsó harmad elején végeztem, de jobb puskával lőhető lett volna az első harmad vége.
Abban tényleg Ávíz van. Pálinka nincs behűtve, nincs szétmérve, egy 10 littyós butykosba várja újjászületését. Pálinkára amúgy is azt mondják szobahőmérsékleten adja ki zamatát
Itt Szegeden is volt MHSZ lőtér,szakmunkásban évente lőttem ott,(előképzés néven)csak nagyon beépült már,korlátozták a lövészetet a környéken lakók miatt,most nem tudom működik-e még.
Gyula, ne mondd, hogy Field Target-ezel 2 évig csináltam, csak aztán ráuntam, mert mindig Budaörsön meg Tatabányán meg Debrecenben voltak a versenyek
De a cuccom még megvan, egy rugós 631 meg egy CLG62.
FAM/NYAM vizsga.
feszültség és nyomás alatti munkavégzés (gáz és áram)
nagyon durva védőfelszerelésekkel középfeszültségen áramtalanítás nélkül dolgoznak. Multkor egy forgószél után szénát takarítottak be FAM technológiával. Felcsavarta a szél a KÖF hálózatra.