Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze
FAM/NYAM vizsga.
feszültség és nyomás alatti munkavégzés (gáz és áram)
nagyon durva védőfelszerelésekkel középfeszültségen áramtalanítás nélkül dolgoznak. Multkor egy forgószél után szénát takarítottak be FAM technológiával. Felcsavarta a szél a KÖF hálózatra.
att a qrva,nincs is benne kaja
szó szerint feszültség alatt?
Hát annyi még itt az udvarban is lenne,csak a szomszédokat kéne valahogy eltüntetni arra az időre.
Jó estét uraim mentem aludni nagyon elfáradtam ma egész nap ásítozás fáradság .
Én itthon 28m-re tudok lőni, keresztül a kertben. 3cm-es céltárgy, szabad szemmel alig látszik 10/6-7 találat, ezt kéne 8-9-re felvinni!
A versenyeken az utolsó harmad elején végeztem, de jobb puskával lőhető lett volna az első harmad vége.
Abban tényleg Ávíz van. Pálinka nincs behűtve, nincs szétmérve, egy 10 littyós butykosba várja újjászületését. Pálinkára amúgy is azt mondják szobahőmérsékleten adja ki zamatát
Nálam én vagyok a fegyver
van egy 14 cm-es pillangó kés és egy vipera is.
Az pálinka!
Abból is van kettő! . .
Te Jaszi, a hűtő ajtajában a műanyag flakonokban, gondolom ásványvíz van, mi?
Nekem van egy rugós bicskám, a románoktól vettem öccázért.
Még a végén kiderül hogy mindenkinek van fegyvere,Gidának meg Thomasnak is.Múltkor azzal kergette az egeret!
A tűzhely már kissé leharcolt állapotban van,pedig használok védőfalat,de néha eltéved egy-egy lövedék.
Itt Szegeden is volt MHSZ lőtér,szakmunkásban évente lőttem ott,(előképzés néven)csak nagyon beépült már,korlátozták a lövészetet a környéken lakók miatt,most nem tudom működik-e még.
Gondoltam hogy ha már sikerült összehozni egy komolyabb fegyverszobát,ki is kéne próbálni őket.A szoba-konyha céltáv már nem igazán hoz lázba.
Gyula, ne mondd, hogy Field Target-ezel 2 évig csináltam, csak aztán ráuntam, mert mindig Budaörsön meg Tatabányán meg Debrecenben voltak a versenyek
De a cuccom még megvan, egy rugós 631 meg egy CLG62.
Mindegy,különösebben nem érdekes,csak gondoltam tudsz róla,de mindegy.
. . Hát semmit lövésem nincs arról hogy lenne e lőtér.
A forma 1 es pálya 1 köpésre van az autópályától. ott sok a szántóföld mellette
Pupu,Szeptember 3-án este zárkózz be,nehogy popsin lőjenek!
áá. ez csak a negyede....296 tálca jött
Ezek kimondottan Mogyoród,és a forma1-es pályát említik,szerintem magánterületen akarnak vaskacsázni.
http://tasztal.inventra.hu/Art...