Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátul 2 cm, elöl meg több ,

bár apám tegnap elvitte, lehet, hogy nincs már semennyi ,
Na megyek dolgozgatok 1 kicsikét a jó hűvös stúdióba
szerencséd hogy reggel van még nekem és jó kedvem van
Feltételezem a lassított felvételre gondolsz
Mintha csak a Puput látnám
Hát mi másért?
Takarítottam a stúdiót és csöcsös ismerősöm szólt hogy ha van akkor elvinné hozatott 1 konténert és megpakoltam sok fával és léccel és én meg bepakoltam neki a hancúrlécet .
Hát erre mit mondjak.
link
Jó reggelt
Akkor milyen hálót nézzek rá szerinted?
Kell egyáltalán háló a kerámia gyapot alá?
Hát ennek a csávónak nincs széles rinyacsíkja az tuti. Brutálul nyomja
De nálam sokáig volt probálgatval mire jó lett mert a teljesitmény is változik és a hangja is
Nem tudom speciel én ilyent nem probáltam
igen, ezért gondoltam hogy valami ilyesmit tekerek a csőre először
Igen mert beégnek amenetek azért olyan nehéz szét tekerni
De nekem a perforált csö az nem egy egyforma csö végig meg a csövön van egy finom szővésü rozsdamentes rács vagy szita akinek ami tetszik
Csak mert folyamatban van a K&Rj felújítása.
Hogy mit szoptam mire szét csavartam, mert hogy menetes a két vége.
A Leömlők felől elszállt a perforált cső varrat, most ezen okoskodok, meg hogy a bontási sérüléseke valahogy el kéne tüntetni róla.
Lehet a házat fel kéne políroztatni, de a véggel gondjaim lesznek, mert kicsit megnyomtam a csőfogóval.
Én minden tipust probáltam Azt a fonot üvegpaplan a legjobb véleményem szerint persze keményre nem szabad lazára sem jó Olyan közepesre kék tömnyi Vagyis tekerni a perforált csüre
Tölem tanult
Te acélgyapotot tettél a kipufogóba?
Vagy csak a "sima 4T" gyapot ment bele?
Gyere el ide felénk .Meg kérdezd Zsotit Meg a gumim tanuskodik rula Vagy jöjön velem motorozni aki szeretné tapasztalni
http://www.redbullusa.com/cs/S...

tessék kitenni teljes képernyőre
Csak ha van kimondott olyan szakasz ami tiszta és amin nagyon érdes az aszfalt, de az meg nagyon ritka.
Jó estét!
Parancsolj Csövi ,emilcim az adatlapomon.
Már 1 napnyi késésben vagyunk De van még 4 nap Tehát behozható
Köszönöm a meghívást de egyrészt dolgozom, másrészt az ivás nem erős oldalam. (de ha szabad lennék elmennék )