énse toom.
majd megbeszéljük,
Esetleg egy nagysprintet is lehetne tolni. Rendszámtábla felhajt, oszt gó M35/M3.
Beugrunk Pupuhoz, cimbizünk, oszt gyerünk vissza.
Az M35-ösön annyira nincs forgalom, hogy iszonyat.
meglepődnél milyen sokan nem mellesleg a 3 nap iphone-nál nagyon is jó. az én acer-emet kb 24 óránként tölteni kellett,mert a két simkártya lehúzta az akksit.bár lehet közre játszik az is,h naponta 3 órát telefonálok:)
megőrülök az emberektől.némelyik annyira értetlen. 1 fickó 2x akart beszámoltatni bmx-et az egyik iphonera,és most harmadja
ára is megkérdi,h mennyi a telefon.nem tud olvasni?mi olyan nehéz ebben? a másik be akart cserélni egy telót.már majdnem ráálltam,amikor benyögi,h személyes átvétel.szolnokon.hát peeeersze,elviszek egy 20.000Ft-os telefont,vagy megveszi vagy nem,és még köszönjem is meg,nem?megkérdem tőle,milyen a telefon kijelzője.egyértelműen kiírja a google,szóval ha eladó megnézi. ő nem tudja,mert úgy kapta ajándékba,csak túl bonyolult neki.egy widgetes win mobile bonyolult.na ja.akkor minek neki iphone?
most komolyan,ennyire hülyének néznek engem?én már akkor telefonnal csencseltem,mikor ők még kéjes gondolatok voltak az apja agyában.
A motorom a lassúságot nem szereti város dugó pirosmező majdnem.
De ha tempózok 1 országutast vagy át a hídon vagy hosszabban lehet menni nem cammogva akkor pillanatok alatt visszahűl üzemire. Ma nem szarakodott a kuplung. Én arra tippelek felmelegszik nagyon az olajam kéne 1 olajhűtőt cserélnem nem sok hely van rajta ahol a levegő át tud menni
Szasztok ma felavattam a jogsimat délután fél 4 kor visszajöttem a motoromért és felmentem pestre kicsit rokont látogatni. most jöttem vissza 20 perce csak megint sokat írtatok meg még nem szokott hozzá a szemem a lassúsághoz. 49km már nem volt kedvem beletaposni a drágába közel 80km mentem ma
Laci ez új,0km-es,csak két éve porosodik a raktárban,nem tudták eladni.Persze erre még rájön a forgalomba helyezés,meg szerintem ami gumik rajta vannak azok már elöregedtek,és egy friss olajcsere se ártana neki,az akkuról nem is beszélve.
majd megbeszéljük,
Esetleg egy nagysprintet is lehetne tolni. Rendszámtábla felhajt, oszt gó M35/M3.
Beugrunk Pupuhoz, cimbizünk, oszt gyerünk vissza.
Az M35-ösön annyira nincs forgalom, hogy iszonyat.
Meló meg van amennyi kell,néha még nagyon is felgyűlik
Az ott ,az a fekete baloldalt össze van fújkálva fehérrel
na mi a stájsz? sok a pingálni való? gurulunk majd v.mikor egyet.
link
Átment a motorom a teszten
Két napot állt a jégesőben ,és viharban,azután pöccintésre indult
itt a hirdetés. érdemes elolvasni a kislesko-t.másodjára már kicsit bunkó voltam,de nem értette.
ára is megkérdi,h mennyi a telefon.nem tud olvasni?mi olyan nehéz ebben? a másik be akart cserélni egy telót.már majdnem ráálltam,amikor benyögi,h személyes átvétel.szolnokon.hát peeeersze,elviszek egy 20.000Ft-os telefont,vagy megveszi vagy nem,és még köszönjem is meg,nem?megkérdem tőle,milyen a telefon kijelzője.egyértelműen kiírja a google,szóval ha eladó megnézi. ő nem tudja,mert úgy kapta ajándékba,csak túl bonyolult neki.egy widgetes win mobile bonyolult.na ja.akkor minek neki iphone?
most komolyan,ennyire hülyének néznek engem?én már akkor telefonnal csencseltem,mikor ők még kéjes gondolatok voltak az apja agyában.
De ha tempózok 1 országutast vagy át a hídon vagy hosszabban lehet menni nem cammogva akkor pillanatok alatt visszahűl üzemire. Ma nem szarakodott a kuplung. Én arra tippelek felmelegszik nagyon az olajam kéne 1 olajhűtőt cserélnem nem sok hely van rajta ahol a levegő át tud menni
Konvertálás előtt azért a fényhiány ellenére is jobb volt. (bár 212 Mb-ból lett 18,7Mb)
Különben így 2 évesen ennyiért nem is bomba ár, 2 350 000 az új, amiből 10%-ot biztos le lehet alkudni.