thomas, fel szeretném venni veled a kapcsolatot! Az enyém fzr 600 3He!a tiéd milyen ? igazából pár órája történt az egész így nem tudom mi lehet vele pontosan, de valószinüleg szerelőhöz viszem, mert sajnos annyira nem értek hozzá! főleg a váltóhoz, megcsinálok rajta sokmindent, de ez nagy falat lenne nekem! így ha kompletten kell bele minden akkor vevő lennék rá! msn vagy telszám jo lenne! ja és látom, hogy debreceni vagy, az fasza is lenne, mert nem laksz messze, én mátészalka környékén lakok! de ez még kb 1-2 hét mulva lesz aktuális! Köszönöm szépen a segítséget, mindenkinek!
Blokk ki/szét-össze: kb 40e+olaj+szűrő+tömítések:18e+még a váltó 30 körül és még nem drágán számoltam. Ha közben még kell ez-az akkor még az is. (pártíz persze)
szerintem bontottan nem egy nagy balhé, pár tízre saccolnám, csak jól szét kell túrni a blokkot hozzá de nem nagy para, vagy letört pár fog, vagy a kapcsolókörmök adták fel, jobb esetben csak egy-két fogaskerékpár cserés, azt még újban is ki lehet fizetni ha van egy kis lé
sziasztok, ismét lenne egy nagy kérdésem! Olyan problémám van, hogy az fzr600amba elszállt a váltó! de nem gyengén! szerintetek ezt lehet javítani! ? elég intenzíven használtam, kanyarok előtt sokszor váltottam vissza nagy tempónál, igy utólag már megbántam, nem gondoltam volna, hogy ennyire nem szereti! és előtte már olyan "mohogós" hang jött az első fogaskeréktől, de azt hittem, hogy a gyenge minőségű lánc spré miatt van, tehát azt hittem, hogy a lánc adja azt a hangot! aztán elmentem a feszültséget levezetni (motorozni) és egy jó íves kanyarnál 160nál vissza pakoltam eggyet, és egy őrült nagy visitó hang jött a jött ki szegény frézimből:((( és azóta a sebességet nem veszi , 3 dikba jöttem haza 20al, de nagyon darál! maga a motor nem sérült! a kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez javítható? és vajon az egész váltó elszállt benne, és ha igen akkor kb bontottan mennyi lehet bele egy váltó? vagy esetleg valaki nem tud -e közületek? másik motorra nincs pénzem, és ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a motort! szerintetek megéri megjavítani? olcsó bontó...? :(:( köszönöm a segitséget!
Hát kb jól mondod Ez azért nehéz igy mindent rámondani mert azért látni kék mert mérésnél derülne ki hogy nem e lehetne csalni valamivel hogy esetleg a szinted maradna szerelö betonnak de mondom ez csak élőbben garantált igy látatlanban nem
azt gondoltam hogy mindenhol meg kell emelnem.de az nem okoz gondot hogy teszem azt van a lábazat aztán 3 sor tégla utánna beveretem a lemezt aztán megint tégla.mert ugye akkor az a 3 sor ezután is vizesedni fog.
Vagy ha a régi aljzatal össze lehet hozzni a fő fal szigetelését (magaságra gondolok) akkor arra lehet az Isolinét és ugy lépésálló oszt egy uj aljzat de akkro mindenhol emelni kell hogy azért legyen egy normális egy szinted szerintem
így van de akkor röviden tömören mindenképp össze kell dolgozni a falak alatti szigetelést a belsó padló alatti szigeteléssel igaz?és mivel hogy a padlóm magasabban van ezért fel kell vernem azt lemenni a lábazat szintjéig oda egy szerelőbeton majd rá a kátrány ami össze van dolgozva a lábazat és a fal közti szigeteléssel és utánna a többi réteg rá.jól mondom?
még a végén rámfogod én tettem tönkre a motorját, hogy vegyen tőlem egy váltót.
váltó jó benne. . .