Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát az a hülye "kattogás" amikor össze van állva mint a gecis bugyi..
a lónak a f@szát...adok neki egy kis csiszit akkor meg egy kis brigi+fogkefe kombót és meglátod jobb lesz mint új korába
Biztos a rozsdától kattog nézd meg be van e állítva? Nekem is kattogott tegnapig és beállítottam és bezseléztem láncot és már nem kattog
Kérdezd meg Jaszit,lehet-e még valamit kezdeni vele,a terepmotorosoknak van valami trükkjük rozsda ellen!
Akkor csere,mert odavan az edzett külső réteg is!Nem szabad hagyni,hogy ennyire megegye a rozsda!
Na jó Gyulu, de nekem kattog a lánc a rozsdától ahogy kigurítom
ÉN brigéciolos ronggyal töröltem le,aztán zsírzósprayvel befújtam,oszt jó napot.
Az én 105-ös tempóm is túrás! .
Ezt én is néztem, de túl túrás a valóságban
Szasztok. Ha a láncom oldalfelületének neki ugrok puha sörtéjű drótkefével az szétbassza? Szeretném kicsit megszépíteni, mert ez az elmúlt 1 hónap eső rendesen szétkúrta.
Ennek túl túrás a mintája nekem
Én majd BT045-t teszek rá,az van mindkét kerékre.A Michelin hamar elöregszik,az előző motoromon is az volt,három év után le kellett cserélnem.
Nem baj ha összetöröm a motort az első gumi miatt az úgyis én leszek majd, nem te
az első gumiról sok nem derűlt ki ott
Már próbáltad rendesen 5kmről hallottam a motorom.
azárt kipróbálnám ecce rendesen, milyen érzés menni vele
Van itt gödöllőnél valami használt gumis jó híre van átugrok majd megnézni.
Az a szörnyűség nagyon is jó gumi pécsről haza ömlő esőbe meg volt most is 2 napom amikor esett és jó volt. amúgy semmi baj vele csak ciki de jól tapad visegrád meg dobogókőn is rendesen mertem dönteni 2cm-ről 9mm kopott a majré csík hátúl
normális utcai közlekedésre szerintem bármelyik megfelelő gumi kiváló lehet Legendáznak, hogy vizesen így, meg hidegen úgy bizonyos gumik, ja persze, sok szagértő, motogp-veterán... Aztán én szar, agyonkopott gumin is elfordultam lapon mindig, akár a kis fzr-rel pályán, akár régi futárgépeken a városban kopott tré gumi után egy akármilyen legolcsóbb új is csodát tesz a futóműveddel, pláne neked azután a szörnyűség után ami volt rajta ég és föld lesz.
jo reggelt! Thomas irtam emailt! a számod is elmentettem, ugyhogy remélem hamarosan kiderül, hogy mivan és megyek is a váltóért!
Retro őrülteknek nekem tetszenek
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Nekem első gumi kéne valami tapadós nem slick olcsón de nem értek hozzá nem tok dönteni melyik volna jó hátul bridgestone batlax bt56 van
1000-es tulajok,alkatrész lehetőség!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Jó reggelt,köszi Pupu,elmentettem.Vannak fenn ilyen bakik,egy-kettőt letöltöttem.Aki olvasta a Tüskevárt,meg Szécsényi Zsigmond vadászkönyveit,az tudja mekkorát rúg egy puska!
reggelt