Értem! A telefonszám érdekel! Meg a neve is. Tamás az pedig itt szokott fórumon lenni? A tel számot el tudnád küldeni majd erre az email-re mert holnap nem leszek gépközelben. jason1989@freemail.hu
HA gondolod holnapra szerzek 1 tell számot,
másik:
Viszont Tamást is megkérdezheted h hol csináltatta az övét,de úgy tudom h ő hónapokat várt mire kész lett ,de jó lett
Szervizben egy blokk kiszerelés-szétszedés-elmosás-összerakás-beszerelés munkadíja önmagában 40-50e Ft és még nem is csináltak benne semmit.
A vez.láncot és a szelephézag állítást meg lehet csinálni simán a szelepfedél levételével blokk kiszerelés nélkül. (nagyjából így )
mit tudsz ajánlani, a kipuffhoz tömítésnek? ahol ilyen slip-on rendszerrel összecsúszik a dob és a leömlő. 4.500ft lenne a gyári cucc, és nem túl strapabírón, itt meg le kell venn ia dobot minden kerék, vagy fékbasztatáshoz. Gondoltam, hogy valami hőálló bandázsolást vagy ilyesmit tekernék oda, megfelelő vastagságban
másik:
Viszont Tamást is megkérdezheted h hol csináltatta az övét,de úgy tudom h ő hónapokat várt mire kész lett
A vez.láncot és a szelephézag állítást meg lehet csinálni simán a szelepfedél levételével blokk kiszerelés nélkül. (nagyjából így
Szia szomszéd
Most már Hajdú-Biharban a legtöbb az egy főre jutó FZR -esek száma