Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halló
Értem! A telefonszám érdekel! Meg a neve is. Tamás az pedig itt szokott fórumon lenni? A tel számot el tudnád küldeni majd erre az email-re mert holnap nem leszek gépközelben. jason1989@freemail.hu
1,3 nekem ezek tetszenek.
HA gondolod holnapra szerzek 1 tell számot,
másik:
Viszont Tamást is megkérdezheted h hol csináltatta az övét,de úgy tudom h ő hónapokat várt mire kész lett ,de jó lett
Helló!
szasztok pupákok!
Elérhetőséget tudsz?
Balmazújvároson tudok egy szakit,akit dicsérnek
Pontosan. Macskám instrukciói alapján dolgozom.
Én nem vagyok arrafelé ismerős, Thomast kérdezd meg hogy ő kihez vitte.
Gondolom a macsek a fő szaki
Akkor lehet a feszítő marad.... Hátha nem kopott. De nem tudsz vkit aki csinál ilyeneket?
Szervizben egy blokk kiszerelés-szétszedés-elmosás-összerakás-beszerelés munkadíja önmagában 40-50e Ft és még nem is csináltak benne semmit.
A vez.láncot és a szelephézag állítást meg lehet csinálni simán a szelepfedél levételével blokk kiszerelés nélkül. (nagyjából így )
Nem is baj! Szeretjük az FZR-eket
Szoval a munkadíj... A f....omat sem érdekli mennyiért csinálják meg csak vki csinálja meg mert megérdemli a vas.....
Akarom mondani
Szia szomszéd

Most már Hajdú-Biharban a legtöbb az egy főre jutó FZR -esek száma
2.
mit tudsz ajánlani, a kipuffhoz tömítésnek? ahol ilyen slip-on rendszerrel összecsúszik a dob és a leömlő. 4.500ft lenne a gyári cucc, és nem túl strapabírón, itt meg le kell venn ia dobot minden kerék, vagy fékbasztatáshoz. Gondoltam, hogy valami hőálló bandázsolást vagy ilyesmit tekernék oda, megfelelő vastagságban
Mármint az alkatrész? Vagy a munkadíj?
Azt is hogy az magában egy 40-es?
Bár jó lenne ha nem kéne
Igen azt tudom.
Hát azért volna jó egy hozzá értő valaki aki meg tudná nézni!
Csak szólok hogy a feszítő cseréhez szét kell szedni a blokkot.