Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma bent voltam nem rég tele van mindne nunival Tehát gyere gyere
Á, ilyet olyan visz el aki vagy motorozni akart egyet vagy otthonra neki kell alkatrésznek.
Kompletten eladni tök nem érdemes mert alig ér valamit és benne van hogy megdőlnek vele, bontottan kiárulgatni meg megint tök értelmetlen mert sok idő mire lefogy és szintén nem komoly pénz.
Attól függetlenül dögöljön meg az ilyen és b@ssza szá.ba a tetves k. anyját a köcsögje! (valami ilyesmit éreztem amikor kirámolták a lakást)
Sziasztok! Holnap megyünk Balatonmáriára. Egy hét lazulás.
Ilyen szerelmemért ölni tudnék én is
nekem még 1.6 és 1.8 van de én könnyebb vagyok
Ja szasztok
Probáld ki elöl 1.8 hátul 2 hidegen Ha pesrze dönteni is szeretnéd és még tapadni is akarnál
Valószínű hogy alkatrész lesz belőle
Nézz utána egy darabig a frissen felrakott hirdetéseknek szerintem,hátha . . .
jason19 mail ment
Holnap menni kék gurulni. Te merre nyaralsz?
Nem a pöcsöket nem mikor hallod hogy Ádám fótón jár az ide kb 4 km
A Tiéd nem is hangos Pupu mizu?
Holnap nem kell a motorba tankolni megettem 2 adag székely káposztát és lökhajtással üzemelek majd
Ha engem láttok az én kék fehér brutál Bélámmal ne hívjátok rám a rendőröket mert az enyém is kurva hangos
Figyelünk. száradt volna le a keze
Nekem 2,5 a hátsó 2.2 az első de feltolom a hátsót 2,7-re
Az jó korán van!valószinű,hogy akkor még alszok!
Ellopták szerelmem, a képen látható Yamahát. Rendszáma UFJ-615 Lopás dátuma: 2011-08-05 reggel 7.40 Budapest II ker.

Különös ismertető jele, azon túl, hogy FZR 1000 Genesis kék magyarországon igen ritka, hogy rendkívül hangos a sport dob miatt. Kérem, hogy aki látni véli a motort az jelezze a rendőrség felé a 107 -es ismert számon. Vagy a 20/2495313-as tel számon. Köszönöm
Ja és nekem 1.8-2 van hátul!2 személynél is mert nigy soha eszembe,hogy nyomjak bele!
most van rédén a trike és bike találkozó
holnap délután odamegyek és is, gyertek ti is
ha gyalog mész be akkor nincsen belépő tehát ha csak benézel 1 órára akkor menny be gyalog
2-3 óra körül lessz felvonulás is
délután és este meg koncert
Hát nemtom holnap valamikor a délelőtt folyamán nem tőlem függ most mert benzintyúk is lesz ha nem esik és nem jön közbe addig valami ha meg megyek akkor 8as kezdés kb 9re fent is vagyok kőn ott fél ó molyolás reggeli kv stb stb onnan de még semmi nincs eldöntve egyenlőre tervbe van 80% igennel
Mikor indulsz motorozni?vagy inkább mikor érsz dobogókőhöz?
Mi a közös egy odaégett pizzában, egy megfagyott sörben és egy terhes csajban?
- Minden esetben van egy idióta aki nem vette ki időben!
hát ha az idő engedi akkor holnap kutya kiállítás meg egy kis délutáni motorozás az asszonnyal mert szabadnapos lesz és már rég ült motoron.vasárnap meg egy kis betonozás meg ilyen nyalánkságok.Ha esetleg valaki kedvet kapna a munkához szeretettel várom!
fú mit találtam holnap ezt megnézem dobogókő-esztergom erdőbe kanyaros és onnan vissza visegrád tahitótfalunál át a szigetre csöviék előtt nagy kövér gázzal el és haza