Ellopták ma reggel nagyra becsül Yamaha fzr 1000 Genesis motoromat. Kék fehér színű volt a rendszáma UFJ-615. Már nem a kerek lámpás változat volt hanem az "egy szemű". Sport dob van rajta tehát elég hangos. Kérlek benneteket, hogyha látjátok szóljatok a 107-nek! (persze miután lecsaptátok a vezetőjét!) Hálás köszönetem!
ok hát akkor majd kiderül hogy el tudok-e menni.de akkor ha jól tudom nem kellett előleget adnod igaz? a faszom teli van!még meg se kaptuk a fizut de már szinte az egész elment fejben és még nem is költöttünk magunkra.
csövi lehet már tudni valami konkrétumot a szállásról hogy mennyi lesz. kéne egy ár mert lehet hogy el sem tudok menni.sajna lerobbant az anyagi helyzetem de szeretnék menni!
Ellopták ma reggel nagyra becsül Yamaha fzr 1000 Genesis motoromat. Kék fehér színű volt a rendszáma UFJ-615. Már nem a kerek lámpás változat volt hanem az "egy szemű". Sport dob van rajta tehát elég hangos. Kérlek benneteket, hogyha látjátok szóljatok a 107-nek! (persze miután lecsaptátok a vezetőjét!) Hálás köszönetem!
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Ráadásul este megint nyírhatom a füvet