Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 100%, hogy ottleszek Csongrádon, ezlesz a 6. év, hogy lejárok:)
Jó buli, megéri lejönni, ha minden jólalakul, akkor kb 5motorral indulunk Érdől, de szívesen látunk bárkit aki becsatlakozna, mi a 5ösönmegyünk!
ja egy 500-as még nem lenne rossz megoldás. gyengébb mint a 600 de erősebb mint a 400 és még alkatrész is van hozzá.elméletileg ha jól emlékszem a Gyuláén is csak a lökethossz rövidebb.
Mantaniro!
Én is most vettem egy 400as fzr-t, lehet hogy hibát követtem el, ez majd időmúlva kiderül, még csak 1hete van nálam, de eddig én megvagyok vele elégedve, énis 125ről váltottam erre...
Ráadásul amit linkeltél ténylegúgynézki hogy nagyonegybevan, sajna nekem csak 210 ezer ftom volt erre a gépre, szóval még majd költökrá szépenlassan mert nem a legszebb a kicsike:)
mit tud? Ha nem adod neki oda csak azt látja majd, hogy gurul. Azt nem, hogy hogy megy. Azt szerintem elhiszi neked, hogy megy
csak tényként:
- nincs itt a fórumon egyetlen állandó 400-as tag sem
- 600-as komplett bontott blokkot vetem karbisorral 55-ért a tavaszon
- túl jót 400-ról nem hallottunk. Drága az alkatrész és nehéz beszerezni.
- Ha erős a 600, ne húzd annyira.
egyébként 92 ló a 600-as.

gondold át. Egy 600-al, vagy 500-al jobban jársz.
szeva, ha úgy gondolod megnéznéd mit tud egy 400-asnál kicsit gyengébb valamikor elugorhatsz. Azt nem mondom, hogy idegenbe odaadom egy körre, de meglátjuk.
Csövi jön a zuhi pár perc
Vazze mikor neked kéne segíteni hívsz ha túra van nem na bekaphatod az összes ......
szassz Rita vazze a telefont nem találták még fel? te te te legalább megnézted volna a motorom mi rezeghet benne
Kollegámnak 250-ese van. Eladó.
Gyárekek. Ez itt víz. Esik. Tehát vízesés.
vótunk visegrádon a robessze :)
Hát akkor érdemes lenne gondolkozni hogy inkább 600as legyen minthogy 400 az alkatrészellátás végett?
Ez a kép teccccccik. Nem tom mijjjjjé.
Te Áéllllllllllat.
Épp azért gondoltam megvenni (a linkelt motort) mert azt mondta az eladó hogy felújított motorja van számlákkal igazolja.
Hát meglátjuk mi sül ki belőle. Remélem össze jön

Mellesleg ezeknek az FZR-eknek van valami típushibájuk?
Ne aggódj, az új alkatrész mindbe qrvadrága. Csak a 400 a bontóban is ritkább.
Azt hittem elsőre, megen frissítetted az állományt
Én nem tudok elmenni (pedig cimbi a főszervező albatrosszos csóka)
Aznap reggel indulunk nyaralni, úgy, hogy péntek estére még szerveztünk egy hifi bemutatót Gyopárosra
Pontosan és ezt a bontósok is tudják és magasabb áron adják a belpiacos alkatrészeket mint hagyományost mert nem várja meg az ember a 4-5-6-7 hetes utaztatást és jóval magasabb díjat.
Ő Gábor barátom felesége.
Csak egy szép képet.
Ha olyan alkatrészekről van szó, akkor azt itthon bontóból is lehet venni. Persze nem komplett motor felújításra gondolok.
Javítsatok ki ha tévedek.