Egyelőre nem indult be, menni sem tudtunk vele, de szerintem jó vétel volt. 7 éve volt a csókánál, előtte Ausztriából hozta be egy nepper, és magyar szerelő még nem piszkált bele...
Csövi vazze az az út a shaloin falú felé az qrva nagy volt. 1 baj volt vele korán mentünk kb 9 körül mentünk ott le és tiszta páralecsapódás volt meg falevelek de vazze egyszeméllyel kánaán ha száraz
Hát ez nekem nagyon "teccik" wazze! Nagy példaképem volt a tibusz,9 évig gitároztam én is 4 zenekarban és piszkosul tiszteltem
a fatert de,hogy yamahája is volt az most még egy jó pont.
de az idén alig tudtam vele menni mert szar volt,az idő, sok volt a meló, kevés a pénz stb-stb.akkor meg minek?ja és ugye a ház felújításra is spórolni kéne. nem tudom....
baz.meg hogy irigyellek érte.biztos jó kör lehetett. én majd talán holnap tudok elmenni de max 100-120km.mert csak annyi van a tankba és nincs lóvém tankolni. (gondolkodom hogy el is adom) ma kutyakiállításon voltunk meg voltak ott veterán motorok is meg egy amcsi finomság.nemsokára tolok fel képeket.
Utána hazamentem 13kor és most jöttem de előtte a szokásos első szombati citadella összeröffenésre is benéztem kb 700-800 motoros volt elejétől fogva ott voltam 3 ra felértem 5kor indult a menet ha hiszitek ha nem, egyedüli fzr tulaj voltam se kicsi se nagy
Mai útvonal:
Mogyoród-Szentendre-Dobogókő--Hátúl Esztergom(Csövi kurvára geci jó volt arra menni köszi)-Visegrád (Fellegvárba bementünk 1400 simán panoptikummal 1700 a beugró)-11es végig vissza Szentendre (gecisok bicajos volt és az 1iknek előttem esett ki a csomagból a borosüveg majdnem rámentem megálltam és pofánbasztam csak lesett a buzija)-M0 és Mogyoród. A kör amit megyünk kb 100-120km de fasza sok látnivaló.
a fatert de,hogy yamahája is volt az most még egy jó pont.
Ne add el, én inkább nem eszek de legyen a tankba benya ma is csak vizet ittam
Mogyoród-Szentendre-Dobogókő--Hátúl Esztergom(Csövi kurvára geci jó volt arra menni köszi)-Visegrád (Fellegvárba bementünk 1400 simán panoptikummal 1700 a beugró)-11es végig vissza Szentendre (gecisok bicajos volt és az 1iknek előttem esett ki a csomagból a borosüveg majdnem rámentem megálltam és pofánbasztam csak lesett a buzija)-M0 és Mogyoród. A kör amit megyünk kb 100-120km de fasza sok látnivaló.
tucskók
Suzuki z2s/alap