Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csövi neked akkor válogatok ide kutyákat. nem sokat fényképeztünk.
Egyelőre nem indult be, menni sem tudtunk vele, de szerintem jó vétel volt. 7 éve volt a csókánál, előtte Ausztriából hozta be egy nepper, és magyar szerelő még nem piszkált bele...
Csövi vazze az az út a shaloin falú felé az qrva nagy volt. 1 baj volt vele korán mentünk kb 9 körül mentünk ott le és tiszta páralecsapódás volt meg falevelek de vazze egyszeméllyel kánaán ha száraz
szóval megvettétek!gratula!sok gond és balesetmentes km-t kívánok hozzá!
Intettem neked baszki de nem ismertelek meg . Nem láttam a sisak alá
Mi is mentünk ma motorral vagy 200 kilométert....
Hát ez nekem nagyon "teccik" wazze! Nagy példaképem volt a tibusz,9 évig gitároztam én is 4 zenekarban és piszkosul tiszteltem
a fatert de,hogy yamahája is volt az most még egy jó pont.
na meg ábrusnak egy kis ajándék:
mivel így elég lassú inkább a fotók közé felraktam mindet.akit érdekel ott meg tudja nézni.
na akkor a képek:
Nem ismertél meg a rakparton!
én is filóztam rajta, de hálisten a cserélt és nem lepapírozott blokk miatt úgyse tudnám elpasszolni. . .
de az idén alig tudtam vele menni mert szar volt,az idő, sok volt a meló, kevés a pénz stb-stb.akkor meg minek?ja és ugye a ház felújításra is spórolni kéne. nem tudom....

Ne add el, én inkább nem eszek de legyen a tankba benya ma is csak vizet ittam
baz.meg hogy irigyellek érte.biztos jó kör lehetett. én majd talán holnap tudok elmenni de max 100-120km.mert csak annyi van a tankba és nincs lóvém tankolni. (gondolkodom hogy el is adom) ma kutyakiállításon voltunk meg voltak ott veterán motorok is meg egy amcsi finomság.nemsokára tolok fel képeket.
Na szevasztok!
Ábrus a cici az nagyon rendben van
Utána hazamentem 13kor és most jöttem de előtte a szokásos első szombati citadella összeröffenésre is benéztem kb 700-800 motoros volt elejétől fogva ott voltam 3 ra felértem 5kor indult a menet ha hiszitek ha nem, egyedüli fzr tulaj voltam se kicsi se nagy
Mai útvonal:
Mogyoród-Szentendre-Dobogókő--Hátúl Esztergom(Csövi kurvára geci jó volt arra menni köszi)-Visegrád (Fellegvárba bementünk 1400 simán panoptikummal 1700 a beugró)-11es végig vissza Szentendre (gecisok bicajos volt és az 1iknek előttem esett ki a csomagból a borosüveg majdnem rámentem megálltam és pofánbasztam csak lesett a buzija)-M0 és Mogyoród. A kör amit megyünk kb 100-120km de fasza sok látnivaló.
Na itthon gyerekek ma csak 1 laza 260as volt 1200km van a motorba idén
gondolom neked is ilyesmit mondtak vagy valahogy igy
Tök mind 1 . Nekem igy kellene hogy ,az én autóm pl:
Suzuki z2s/alap
Min jár az eszed?