Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok
Azé mer a 2 vagy a 3 jó

Az egyes miért nem tetszik senkinek sem
2. kép, és jól jegyezd meg hogycsináltad. nekem is kell !
Na sziasztok ! Mostanában nem voltam, mert csüt. d.u. meg let műtve a kutya, és állandóan őt kell pesztrálni. (nem kaphat tölcsért, hogy ne bántsa a sebet, mert pont a nyakán a seb ahová fel szokták rögzíteni a tölcsért, ráadásul nagy a seb, így vagy 2X csúnyán el is kezdett vérezni. bekötöttük a nyakát, meg kapott zoknit a hátsó lábaira, hogyha megvakarja se legyen nagy baj. (persze állandóan rá van szólva ha vakarja. Ha minden igaz ma d.u. megyek a minősített hegesztő és nagyszaki cimborámhoz, és a doboztartó konzol projekt fojtatódik a kivitelezéssel. hó közepén kapom az éves prémium előlegét, 25 %-át. elvben olyan br. 180 körül. szurkoljatok, hogy legyen legalább no 80, mert csak akkor tudok menni a talira. BAKER ! a műtét 29 e Ft volt. + utókezelés persze. a száján keresztül egy toklász befurakodott a nyaka felé, és a szövetek között betokozódott, begyűlt. ettől volt akkora bumszli a kutya nyakán. Na ez van. Most megyek, majd este leszek. Szevasztok.
Na mentem urak legyetek jók.
Jó reggelt
Képek az adatlapomon.
Jó éjt! Egy hétig nem leszek. Ja! Holnap reggel még azért benézek.
Nem törölgettem le,kérdezd meg kissb-ét. Ő látta kb 60km megtétele után is tiszta a kipu vége.
Kívül mert letörölgeted de belül végig a könyökig
jó és balesetmentes utat kívánok holnapra!
lehet mi is elnézünk egy kis körre itt a közelben.
Nem kormos egyáltalán. Majd meglátod.
na viszlát urak holnap este leszek megyek nagytúrázni
jó éjszakát
fú gyerekek fiatalodtam vagy 20 évet levágtam a hajam és megborotválkoztam
majd a talin ellopom 1 körre és kikormolom neki ahogy kell
te Sanyi akkor lehet hogy a te kipufogód egy komplett szénbánya.közben azért ki kéne ám kormolni hogy el ne lustuljon.
Én meg ez fölé nem szoktam forgatni.